Katalogs

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

17.11.2023 01:11

Comet Yxlon iepazīstina ar jaunu pārbaudes sistēmu pusvadītāju nozarei.

productronica / SEMICON Europa

Izmantojot progresīvo datorizēto laminogrāfiju un integrēto mākslīgā intelekta tehnoloģiju, Comet Yxlon piedāvā augstas izšķirtspējas 3D rentgena iespējas, kas ļauj veikt detalizētu testēšanu progresīvo integrālshēmu iepakojuma jomā. Pirmo reizi pusvadītāju tirgū tagad ir pieejams nedestruktīvs papildinājums vai alternatīva tradicionālajām destruktīvajām metodēm. Trīsdimensiju rentgena attēli ar izšķirtspēju, kas ir mazāka par 1 μm, ļauj droši identificēt tipiskus defektus 3D integrālās shēmas lodēšanas savienojumos, piemēram, iztrūkstošus un pārmestus izciļņus, tukšumus, nesavilktus, "head-in-pillow", izciļņu nobīdes, kā arī atstatuma augstuma novirzes vai deformācijas. Mūsdienīga analīzes programmatūra, kas balstīta uz dziļo mācīšanos, pārņem automātisko novērtēšanu, tostarp atskaites veidošanu atbilstoši lietotāja prasībām. Tādējādi jaunā CA20 rentgena kontroles sistēma pusvadītāju nozarei piedāvā pavisam jaunu drošības un efektivitātes līmeni.

Pusvadītāji ir kļuvuši par neatņemamu mūsu tīklotās pasaules sastāvdaļu. Tas izvirza lielas prasības ražotājiem, jo inovāciju cikli kļūst arvien īsāki, bet integrālo shēmu sarežģītība pastāvīgi pieaug. Lai saglabātu konkurētspēju, īpaša uzmanība tiek pievērsta investīciju izmaksu samazināšanai un paātrinātam ražošanas procesa paātrināšanai, lai ātrāk panāktu jaunu, augstas veiktspējas komponentu bezkļūdu ražošanu. Savlaicīga kritisko defektu identificēšana ievērojami paātrina jaunu ražošanas procesu izstrādi un optimizāciju un tādējādi arī jaunu mikroshēmu paaudžu ražošanas uzsākšanu.

Ar CA20 pārbaudes sistēmu Comet Yxlon ir pacēlis 3D rentgena tehnoloģiju pusvadītāju uzlabotas iepakošanas nozarei pavisam jaunā līmenī. Pilnībā pārveidota aparatūra, kas optimizēta pusvadītāju lietojumiem stabilitātes, attēlveidošanas, precizitātes un apkopes prasību ziņā, Comet Yxlon GmbH Page 2 of 3 apvienojumā ar augstas izšķirtspējas datorizēto laminogrāfiju un programmatūras pakotnēm, piemēram, Dose Manager, Batch Manager un "Insights" automatizētai novērtēšanai, nodrošina precizitāti, uzticamību un efektivitāti visiem pārbaudes uzdevumiem. Visas funkcijas ir viegli un intuitīvi pieejamas, izmantojot Geminy lietotāja saskarni, kas sevi ir pierādījusi Comet Yxlon FF un UX produktu klāstā un ir aprīkota ar grafiskiem simboliem, vedņiem un dažādiem priekšnoteikumiem katram prasmju līmenim.

"Jau tagad kā papildu pārbaudes metode jaunu mikroshēmu un to ražošanas procesu pētniecībā un izstrādē jaunais CA20 radīs revolūciju pusvadītāju nozarē," saka Comet Yxlon pētniecības un izstrādes viceprezidents Kristians Drillers. "CA20 nodrošinās, ka ievērojami paātrināsies ieviešanas procesi un laiks līdz laišanai tirgū, samazināsies pašreizējais augstais lūžņu īpatsvars, un tādējādi ievērojami palielināsies ražīgums. Šī sistēma ļauj sasniegt mērķi, kas paredz nulles defektu rašanos."

Vakar pēcpusdienā Comet Yxlon oficiāli atklāja sistēmu, demonstrējot to klātienē un uzaicinot viesus. Dažādās konferences prezentācijās Stefans Haferls (Comet izpilddirektors), Dioniss van de Ven (Comet Yxlon prezidents), Izabella Drolca (Comet Yxlon produktu mārketinga viceprezidente) un Kristians Drillers jau iepriekš pieminēja šo nozīmīgo notikumu. Jaunā stenda novietojums B2 hallē, kas atrodas kopā ar productronica un Semicon Europa, norāda, kurp virzās Comet Yxlon ceļš: Mazākās kļūdas ir lielākie izaicinājumi mūsdienu pasaulē, un Comet Yxlon padara tās redzamas ar savu tehnoloģiju, kas atbilst tās solījumam: Redzēt labāk. Ātrāk. Vairāk.

Vairāk ziņu

Izmantojot datortomogrāfiju, bija paredzēts analizēt Holšteinas ieža nogulumu plāksni, lai...

no 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

Šogad izstādē Productronica mēs nāksim klajā ar jaunumu un otrdien, 14. novembrī plkst. 15.00 mūsu stendā B2.454 prezentēsim savu jauno 3D rentgena sistēmu, ko esam izstrādājuši īpaši prasīgajam pusvadītāju tirgum.

e-mobilitātes uzplaukums pēdējos gados ir veicinājis akumulatoru tirgus milzīgu izaugsmi, kurai n...

Yxlon kļūst par Comet Yxlon. Šī gada Control izstādē rentgena un datortomogrāfijas kontrol...

Yxlon kļūst par Comet Yxlon. Šī gada Control izstādē rentgena un datortomogrāfijas kontroles sistēmu ražotājs paziņoja, ka no 2022. gada 8. septembra tas mainīs nosaukumu uz Comet Yxlon. Jaunais zīmols uzsver Yxlon ilggadējo saistību ar Comet, vadošo pasaules inovatīvo tehnoloģiju uzņēmumu, kas koncentrējas uz plazmas un rentgena tehnoloģiju