Katalogs

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

04.01.2024 00:01

Kondīcijas monitoringa rīks moneo RTM apbalvots ar Vācijas Dizaina balvu 2024

Esene, 2023. gada decembris - Vācijas Dizaina balvu atkal saņem ifm. Pēc tam, kad 2021. gadā žūrija pēdējo reizi ar šo prestižo balvu apbalvoja trīs uzņēmuma produktus, 2024. gadā tā pasniegs balvu par stāvokļa uzraudzības rīku moneo RTM. Tā ir pirmā dizaina balva, kas piešķirta ifm programmatūras produktam.

Kopš tās ieviešanas 2012. gadā Vācijas Dizaina balva ir kļuvusi par vienu no nozīmīgākajām balvām par inovatīvu produktu dizainu. Katru gadu starptautiska ekspertu žūrija izvēlas labākos produktus. Tos visus vieno revolucionārs dizains, kam ir ietekme arī ārpus Vācijas robežām. Atlase notiek vairāku posmu vērtēšanas procesā un divu dienu žūrijas sanāksmē. Produkti tiek godināti kategorijās "Izcils produktu dizains", "Izcils komunikāciju dizains" un "Izcila arhitektūra", piešķirot "Zelta", "Uzvarētāja" un "Īpašās piemiņas balvas". Šogad Esenē bāzētais automatizācijas speciālists ifm saņēma "Uzvarētāja balvu" par programmatūru moneo RTM.

moneo RTM - saīsinājums no Real-Time Maintenance - ir moneo IIoT platformas apakšmodulis, kas šobrīd ir nostiprinājies daudzās nozarēs un ar kuru uzņēmums piedāvā dažādas tehnoloģijas, sākot no datu izvērtēšanas līdz sensoru konfigurēšanai zem viena jumta. Izmantojot moneo RTM, lietotāji var izveidot lietotājiem pielāgotus paneļus, kas nodrošina pastāvīgu pārskatu par pašreizējo lietojumprogrammas statusu. Ja rodas kļūme, programmatūra nekavējoties iedarbina trauksmes signālu, lai būtu iespējams ātri reaģēt un izvairīties no dārgas un ilgstošas pilnīgas kļūmes. Pateicoties detalizētai datu analīzei, rūpniecības uzņēmumi panāk samazinātu dīkstāves laiku, efektīvāku tehniskās apkopes plānošanu un izmaksu ziņā optimizētus ražošanas procesus.

moneo RTM pievienojas
Ifm piešķirtais apbalvojums moneo RTM nebūt nav pirmā dizaina balva. Par izcilu produktu dizainu 2021. gadā tika atzīta signāllampiņa DV21XX, plūsmas sensors SM6020 un līmeņa sensors KQ10XX, un trīs ifm produkti jau bija saņēmuši šo balvu gadu iepriekš. 2015., 2016., 2018., 2020. un 2023. gadā uzņēmums saņēma arī Red Dot dizaina balvu, pēdējo reizi šogad - par kameru platformu O3R, video apstrādes bloku OVP800 un Multicover Puck.

Vairāk ziņu

Vīzija ar IO-Link? Tas ir iespējams!
2022. gada septembrī notika svinīgā ifm electronic jaunā biroja atklāšana Stambulā, piedaloties vairākiem viesiem un darbiniekiem.
  • Precīza īpaši tīra ūdens un ūdens plūsmas mērīšana
  • Izturīga, bezko...
Objektu noteikšana un pārbaude vienā ierīcē
ifm ir trīs iemesli, kāpēc svinēt šī gada Vācijas Dizaina balvas pasniegšanas ceremoniju. LI līmeņa sensors, daudzslāņu pārklājuma ripa un TCC temperatūras sensors ir ieguvuši prestižas dizaina balvas.

ifm būvēs jaunu uzņēmuma galveno mītni Esenē
Nepārtrauktā izaugsme pēdējos gados un prognoze...