Katalogs

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

06.02.2024 01:02

Elektriskā traktortehnika: nedēļu ilgas praktiskās pārbaudes

Elektromotors tagad ir vairāk nekā tikai alternatīva automašīnām. Bet kā ir ar kravas automašīnām? Neraugoties uz augstajām iegādes izmaksām, īso nobraukumu un lielo pašmasu, tiek prognozēta daudzsološa šīs tehnoloģijas nākotne kravu pārvadājumu jomā. Kā alternatīvo transporta veidu, piemēram, kombinētā transporta, pionieris LKW WALTER, protams, pievēršas arī alternatīvām degvielām un piedziņas sistēmām. Tā rezultātā ir veikti dažādi testi, piemēram, nesen Polijā tika veikta testa nedēļa ar VOLVO vilcēju (BEV), ko darbina akumulatora baterijas.


Testa posms: nedēļa tīri elektrisku tālsatiksmes pārvadājumu

Kā viena no pirmajām transporta organizācijām Eiropā mēs kopā ar Polijas transporta partneri varējām nedēļu ilgi testēt ražotāja Volvo BEV vilcēju garākos maršrutos. Vairāku pārvadājumu laikā Polijas teritorijā šī tehnoloģija izrādījās ļoti daudzsološa nākotnei. Galvenais sasniegums: 2 435 km attālumā tika ietaupīts vairāk nekā 1 600 kg CO2 izmešu, kas ir vairāk nekā 65 % ietaupījums salīdzinājumā ar dīzeļdzinēja transportlīdzekli. Dienā var nobraukt līdz 629 km.

Kāpēc mēs to darām?

Ar vairāk nekā 558 000 pārvadājumu kombinētajos pārvadājumos 2022. gadā un vairāk nekā 350 izbraukumiem dienā LKW WALTER jau gadiem ilgi pilda savu atbildību par zaļo nākotni Eiropas kravu pārvadājumos. Tomēr maršrutā burtiski vēl ir liels attīstības potenciāls. Mēs uzskatām, ka ar akumulatordzinējiem darbināmiem transportlīdzekļiem ir potenciāls attīstīt bezemisiju koridorus īsos pirms- un turpmāko pārvadājumu maršrutos kombinētajos pārvadājumos. Šī iemesla dēļ mēs tuvākajā laikā paplašināsim savus izmēģinājumus un ceram, ka jau tuvākajā laikā sasniegsim vēl vienu pagrieziena punktu kombinētajā transportā.

Vairāk ziņu

Mēs piedāvājam trīs modeļus, lai jūsu transportlīdzekļi būtu maksimāli aizņemti.

Ilgtspēja un vides aizsardzība ir vieni no aktuālākajiem jautājumiem sabiedrībā, ekonomikā un, pr...