Katalogs

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

LKW WALTER organizē pārvadājumus ar autotransportu un kombinēto transportu. Eiropas mērogā.

Mēs piedāvājam trīs modeļus, lai jūsu transportlīdzekļi būtu maksimāli aizņemti.

Apļveida maršruts
Apļveida maršruta modelī jūsu transportlīdzekļi pastāvīgi pārvietojas starp divām valstīm. Jūs pats varat izlemt, kurā maršrutā vēlaties darboties. Šim modelim ir raksturīga pastāvīga jūsu kravas automašīnu nodarbinātība. Jūs gūstat labumu no ilgtermiņa prognozējamām, drošām peļņas iespējām un lielākas peļņas, pateicoties optimizētiem tukšajiem kilometriem.

Vienvirziena
Vai jums ir savi eksporta vai importa klienti atsevišķos maršrutos un meklējat atgriezeniskās kravas? Vienkārši un elastīgi organizējiet trūkstošās kravas ar LKW WALTER un maksimāli izmantojiet savus transportlīdzekļus. Jūs varat arī plānot savus pārvadājumus, izmantojot mūsu kravu piedāvājumu kravu biržā LOADS TODAY.

Autopārvadājumi ar piekabēm
Vai ar saviem vilcējiem vēlaties galvenokārt strādāt reģionāli? Kā autopārvadājumu partneris jūs pārvietojat mūsu ar celtņiem aprīkotas piekabes starp dzelzceļa un prāmju termināļiem, kā arī mūsu klientu iekraušanas un izkraušanas punktiem. Tas ļauj jums viegli un efektīvi plānot un organizēt autovadītāju izmitināšanu, autovadītāju maiņu un darbnīcu apmeklējumus. Kā autopārvadājumu partnerim jūsu vilcējs ir vienmēr aizņemts, un jums nav nepieciešamas savas piekabes.

 

 

Vairāk ziņu

Elektromotors tagad ir vairāk nekā tikai alternatīva automašīnām. Bet kā ir ar kravas automašīnām...

Ilgtspēja un vides aizsardzība ir vieni no aktuālākajiem jautājumiem sabiedrībā, ekonomikā un, pr...