Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.04.2024 01:04

Plānošanas un projektēšanas vienkāršošana: ACE bezmaksas tiešsaistes rīki praksē

Daudzos uzņēmumos digitalizācija un taupīgas vadības pieeja tiek uzskatīta par vēlamu novājēšanas līdzekli. Par to, kā digitalizācijas progress vienkāršo plānošanas un projektēšanas procesus, galvenokārt liecina risinājumi, kas izstrādāti, ņemot vērā lietotāja perspektīvu. Kā piemēri kalpo ACE konfigurācijas un aprēķinu programmas un divi praktiski piemēri.


ACE Stoßdämpfer GmbH piedāvā konstruktoriem produktu klāstu, kas sniedzas tālāk par slāpēšanas tehnoloģiju. Papildus ātruma kontroles un drošības produktiem uzņēmums ir papildinājis savu vibrācijas kontroles tehnoloģiju klāstu ar daudziem risinājumiem. Neatkarīgi no tā, vai tie ir rūpnieciskie un drošības amortizatori, rūpnieciskās gāzes atsperes vai hidrauliskie bremžu cilindri, saspiešanas elementi, rotācijas bremzes, pneimatiskie pneimatiskie atsperu elementi vai vibrāciju izolējošās plāksnes un gumijas-metāla izolatori, ACE savā tīmekļa vietnē piedāvā bezmaksas digitālos pakalpojumus savu komponentu konfigurēšanai un projektēšanai praktiski jebkurai konstrukcijai 24/7:



turklāt ACE komerciālie klienti var izmantot tiešsaistes veikalu, kas saistīts ar ACE mājaslapā redzamajiem rīkiem, lai bez problēmām pasūtītu projektēšanā paredzētos izstrādājumus ar vienu peles klikšķi un īsā laikā saņemtu tos ar paku.

Klients Nr. 1 atrisina vibrācijas problēmu ar ACE tiešsaistes rīku

Šādu risinājumu izvēlējās ACE klients, kurš izmanto bļodu padevēju, lai iepriekš šķirotu, organizētu, transportētu un piegādātu detaļas automatizētā ražošanas procesā. Darbības laikā vibrācijas tika pārnestas uz alumīnija rāmi. Rezultātā radās traucējoša dūkoņaina skaņa. Klients dažu minūšu laikā ACE tīmekļa vietnē atrada ideālu risinājumu. Viņam bija tikai jāievada daži galvenie dati, piemēram, esošā masa 212 kg, ierosinātais ierosinātais satricinājuma biežums 100 Hz un atbalsta punkti. Kopš tā brīža četri vibrāciju izolējošie vibrācijas slāpētāji ir pārsnieguši klienta vēlamo 90 procentu vibrāciju izolāciju un droši atdalījuši vibrācijas avotu.

. Šī paraugrisinājuma sākumpunkts ir tiešā saite uz vibrāciju slāpēšanas aprēķinu programmu:

www.ace-ace.de/en/berechnungen/schwingungsdaempfung.html

Lietotāji ļoti īsā laikā paši var aprēķināt vairāk nekā divas trešdaļas no visiem tipiskajiem projektēšanas gadījumiem un saņemt atbilstošu mašīnas montāžas attēlu. Pēc dažu galveno datu ievadīšanas programma tieši aprēķina mašīnas masas centru un tādējādi arī individuālo slodzi uz balsta punktiem, ar iespēju izvēlēties starp alternatīviem produktiem un tādējādi arī starp dažādām vibrācijas slāpēšanas gala izmaksām.

Teorētiski vibrācijas mērījumus varētu ātri un vienkārši noteikt arī uz vietas, izmantojot ACE izstrādāto lietotni VibroChecker. Langenfeldē bāzētais uzņēmums piedāvā šo bezmaksas lietotni trijās valodās iPhone un iPad tālruņiem un, izmantojot papildu nelielu palīgprogrammu, arī galddatoriem. Piemēram, VibroChecker kā iOS lietojumprogrammu var atrast Apple Store veikalā, izmantojot šo saiti:

https://apps.apple.com/de/app/vibrochecker/id819293915


Klients 2 atrod pielāgotu risinājumu pret vibrācijām

Otrajā lietojumprogrammā arī tika veikta materiālu atdalīšana. Šoreiz uzdevums bija atdalīt no betona grīdas divas vairākas tonnas smidzināšanas riteņu sistēmas. Šim nolūkam zem sistēmām tika uzstādītas vibrāciju izolējošas plāksnes. To galvenais uzdevums ir novērst vibrāciju pārnesi no sistēmām uz betona grīdu, kas varētu ietekmēt jutīgas raupjuma mērierīces un blakus esošās mērīšanas telpas personālu. Pēdējā no tām nodarbojās ar apstrādājamo virsmu raupjuma noteikšanu. Atkarībā no abu triecienmetēju sistēmu darbības režīma tam nepieciešamie mērījumi vairs nebija iespējami darba procesa laikā radīto vibrāciju dēļ.

Šajā sarežģītajā gadījumā ar ACE kā ilggadēju partneri vispirms konsultējās pa tālruni. Tehniskie konsultanti ieteica SLAB paneļus no vibrācijas tehnoloģiju jomas:

www.ace-ace.de/de/produkte/schwingungstechnik/schwingungsisolierende-platten/slab-170-bis-slab-275.html

Piegādātos elementus var pielīmēt pie pamatnes zem esošajām mašīnām un sistēmām, lai tos uzstādītu bez lielas piepūles. Lai gan šāda veida slāpēšana ar viskoelastīgiem PUR materiāliem lielākajā daļā rūpniecisko lietojumu ir saistīta ar vibrāciju izolēšanu vai palēnināšanu, ACE ar šo materiālu ir izdevies novērst arī papildu triecienus. Šim nolūkam SLAB 030 līdz SLAB 300 produktu saimes loksnes var ātri pielāgot attiecīgajam pielietojumam:

www.ace-ace.de/de/berechnungen/daempfungsmatten-konfigurator-online.html

Šajā gadījumā SLAB 720 paneļi tika noteikti lielākajai triecienriteņu sistēmai un konkrēti izmēri mazākajai SLAB 600, izmantojot vibroizolējošo paneļu aprēķinu programmatūru, kas bez maksas pieejama arī tiešsaistē:

www.ace-ace.de/de/berechnungen/isolationsmatten-konfigurator-online.html

. Paneļu kvalitāte un izmēri tika noteikti iepriekš, izmantojot uzbudinājuma frekvences un punktveida slodzes aprēķinus. Ar standarta blīvumu 720 vai 600 kg/m³ un materiāla biezumu 25 mm tie tagad spēj novērst radušās vibrācijas tiktāl, ka tās vairs nav jūtamas blakus esošajā mērīšanas telpā. Pēc klienta domām, tā ir reāla konkurences priekšrocība, un ACE tas ir vēl viens gadījums, kas ir atrisināts, pateicoties SLAB paneļiem, un tas ir burtiski sarežģīts, ņemot vērā, ka sistēmas sver vairākas tonnas.

Vairāk ziņu

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tas ...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tāpēc trīs me...

22.12.2023 01:05

Drošības amortizatori
Avārijas apstāšanās speciālisti atzīmē pirmizrādes filmās un televīzijā
Kad runa ir par rūpniecisko amortizācijas tehnoloģiju, ACE ir viens no pirmajiem, uz kuru vēršas lielākā daļa inženieru un projektētāju visā pasaulē. Neatkarīgi no tā, kādi jautājumi šajās dienās ir ekspertiem, ACE vienmēr ātri uz tiem atbild - vai nu tiešsaistē, vai sazinoties personīgi uz vietas.

Ratiņkrēslu dizainā ir daudz iespēju uzlabojumiem. To pierāda vienass Hoss Mobility, kas tika izs...

Atvieglojums pārvietošanas un pārveidošanas laikā: universāls skrūvgriezis ar gāzes vilces atsperi un strukturālajiem amortizatoriem no ACE