Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

15.05.2024 01:05

Akcija, TUBUS! ACE strukturālie amortizatori filmu uzņemšanas laukumos

TUBUS strukturālie amortizatori ir tas pats, kas kas kaskadieri ir kinozvaigznes, kas TUBUS strukturālie amortizatori ir dārgas filmu kameru sistēmas: tie uzņem visu, kas notiek darbības ainu laikā, un nodrošina arī preventīvu aizsardzību pret negadījumiem. Atšķirībā no kaskadieriem šie ACE cietvielu amortizatori spēj neskarti izturēt vairāk nekā miljonu spēcīgu triecienu un vibrāciju. Pietiekams iemesls, lai IDEA VISION GmbH kinotehnoloģiju inženieri šiem amortizatoriem piešķirtu svarīgu lomu.

"Nekas nav tik labs, lai to nevarētu uzlabot," saka Mark Fellinger no IDEA VISION GmbH. Uzņēmums no Kolbermoras Bavārijā cita starpā izstrādā, projektē un pārdod mehāniskās un elektroniskās sistēmas filmu rūpniecībai. IDEA VISION specializējas arī stabilizētu kameru platformu ražošanā. "Mēs koncentrējamies uz Vācijas kvalitātes standartu, maksimālas elastības pielietojuma, vienkāršas vadības un ātras piestiprināšanas dažādiem nesējiem kombināciju," raksturo uzņēmumu Fellingers. Šīs īpašības var attiecināt arī uz ACE Stoßdämpfer GmbH no Langenfeldes, tāpēc abu uzņēmumu sadarbība IDEA VISION trieciena amortizatora Hybris gadījumā nav pārsteigums.


Problēma: padarīt kameras kustības vienmērīgākas un mazāk trīcošas
Hybris triecienu absorbētāji ir paredzēti profesionālu kinokameru, motorizētu kardānu vai stabilizētu kameru galvu izmantošanai zem vai virs galvas. Ar šo 14 kg smago stabilizācijas sistēmu profesionālo kameru komandas var kompensēt vibrācijas un triecienus, kas rodas, filmējot, braucot ar automašīnu, motociklu vai laivu. Regulējama lineārā indukcijas bremze un atsperu sistēma veido stabilu platformu filmēšanai ar Hybris amortizatoriem. Pateicoties darbībai, ko var konfigurēt un kontrolēt, izmantojot lietotni, sistēmu var darbināt bezkontakta režīmā, tā var darboties ar augstu precizitāti, turklāt tā ir nodilumizturīga un neatkarīga no laikapstākļiem. Bremzēšanas un amortizēšanas veiktspēja ir ārkārtīgi precīza, pateicoties magnētiskajam virpuļstrāvas principam, un novērš tiešu mehānisku slodzi uz visām sistēmas daļām un saistītajām sastāvdaļām, piemēram, kardāniem vai kamerām. Tie var svērt no 1 kg līdz 40 kg, un to amortizē Hybris amortizators 46 cm garā atsperes gājienā. Tā kā sistēmu bieži izmanto skarbos apstākļos, piemēram, nelīdzenā apvidū, jūrā un sacīkšu trasēs, konstruktori meklēja papildu amortizāciju. Tas bija nepieciešams, lai nodrošinātu mīkstu apstāšanos atsperes gājiena beigās un tādējādi arī saglabātu stabilu kameras attēlu. Vēlamais amortizācijas elements bija jāizmanto arī, lai ierobežotu maksimālo balstiekārtas gājienu, kad kameras komandas vēlējās filmēt uz nelīdzena reljefa tieši virs zemes. Šajā gadījumā mērķis bija izvairīties no nevēlamas visas sistēmas ietekmes.


Risinājums: konsultāciju un testu rezultātā tika izstrādāti piemēroti konstrukcijas amortizatori

ACE parasti sadarbojas ar klientiem, lai, pamatojoties uz konstrukcijas datiem, noteiktu pareizo amortizācijas risinājumu. Daudzus standarta risinājumus var arī izstrādāt, izmantojot aprēķinu un konfigurācijas rīkus ACE tīmekļa vietnē: www.ace-ace.de/de/berechnungen.html. Tomēr, tā kā filmēšanā tiek izmantotas dažāda svara iekārtas un nav divu vienādu kameras kustību, šajā īpašajā gadījumā ātri kļuva skaidrs, ka ir nepieciešams ne tikai augstas kvalitātes amortizācijas risinājums, bet arī elastīgs piegādātājs. Drīz vien kļuva skaidrs, ka ACE var nodrošināt abus. Markam Fellingeram Kolbermorā nebija tehniskā eksperta no Langenfeldē bāzētā uzņēmuma Vācijas tirdzniecības tīkla, ar kuru sazināties. Tā vietā pie viņa ieradās Hanss-Jirgens Greindls, ACE pārdošanas inženieris Austrijā, jo viņa ceļš no ACE ražotnes Lincā bija īsākais. Kad tests ar mazajiem amortizatoriem viņu pilnībā neapmierināja, Hans-Jirgenam Greindlam radās pareizā ideja: "Kad es ieraudzīju Hybris amortizatoru vieglos alumīnija-titāna rāmjus, bija skaidrs, ka arī mūsu TUBUS strukturālos amortizatorus var ātri un vienkārši pieskrūvēt tiem katrā pagriezienā, praktiski izgatavotus pēc nepieciešamības." Strukturālie amortizatori, kurus cauruļveida formas dēļ dēvē par TUBUS, ir ideāla alternatīva hidrauliskajiem mazajiem un rūpnieciskajiem amortizatoriem, ja palēninājumam nav jābūt absolūti lineāram un precīzam. TUBUS ir pieejami kā amortizatori vairāk nekā 140 dažādās ACE versijās, un tos izmanto masas palēnināšanai, īpaši ekstremālos darba apstākļos. "Tā kā to kalpošanas laiks ir vairāk nekā viens miljons slodzes ciklu, tie ir piemēroti arī lielam skaitam sagaidāmo triecienu, jo īpaši filmu uzņemšanas laukumos bieži ir jāatkārto atsevišķi kadri un sekvences," uzsver Hanss-Jirgens Greindls.

No daudzajiem dažādajiem amortizatoriem, kas izgatavoti no kopoliestera elastomēra, partneri izvēlējās radiālās versijas. To priekšrocība ir tā, ka tie palēninās īpaši lēni un tādējādi nodrošina vēlamo vienmērīgo attēlu. Pieejami ar gājienu no 17 mm līdz 60 mm, un, pateicoties to kompaktajam dizainam, tos var viegli integrēt esošajās konstrukcijās. Mazie komponenti var absorbēt enerģiju no 1,2 Nm/taktu līdz 146 Nm/taktu. Lai sasniegtu ne tikai labu, bet ideālu rezultātu, komanda cieši sadarbojās, lai atrastu galu galā izmantoto TR83-50. Tāpat kā visi šīs saimes pārstāvji, tie ir bez apkopes un gatavi uzstādīšanai, tie gandrīz nemaz nesakarst un tādējādi nodrošina nemainīgu amortizācijas veiktspēju. Ar 50 mm gājienu tie tagad nodrošina amortizatorus visām kameras kustībām, kas spēj izturēt individuālas slodzes ar enerģijas absorbciju līdz 45 Nm/ gājienu. Marks Fellingers ir gandarīts, ka IDEA VISION GmbH devīze ir apstiprināta: "Un mēs varam sagaidīt ar Hybris amortizatoriem uzņemtu filmu sižeta ainas, kas uzņemtas, izmantojot Hybris amortizatorus.

Vairāk ziņu

Sporta zinātnieki savos projektos izmanto arī hidraulisko mašīnu elementus. Īpaši,...

Biontech/Pfizer mRNS vakcīnas pret COVID-19 transportēšana ir īsts loģistikas izaicinājums...

Līdzās izmēru noteikšanas programmatūrai, kā arī CAD datiem un simulācijām ACE Stoßd...

ACE Stoßdämpfer GmbH tagad piedāvā konstruktoriem ne tikai konfigurācijas un aprēķinu...

Daudzos uzņēmumos digitalizācija un taupīgas vadības pieeja tiek uzskatīta par vēlamu novājēšanas...

Testējot ratiņkrēslus, ražotāji saprotamu iemeslu dēļ rīkojas droši. Tas ...