Katalogs

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

30.05.2024 01:05

INNIO grupa analizē atlikušo netīrumu daļiņu ķīmisko sastāvu ar ZEISS šķīdumu

"Pat maza metāla netīrumu daļiņa var radīt ievērojamus bojājumus mūsu augstas veiktspējas dzinējos," uzsver Kristians Trogers, INNIO darbības kvalitātes vadītājs Jenbahā. Ja, piemēram, savienojuma stieņa gultnī tiktu atrasta metāla daļiņa smilšu graudiņa lielumā, rastos risks, ka eļļas plēvīte gultnī varētu saplīst. Ja nav pietiekamas eļļošanas, palielinās berze starp kloķvārpstu un stieņa gultni, kas var izraisīt nopietnus bojājumus.

INNIO grupa nosaka nozares standartus attiecībā uz dzinēja veiktspēju un uzticamību. Jenbacher ģeneratoriekārtas, kā arī koģenerācijas, siltuma, elektroenerģijas un dzesēšanas sistēmas jaudu diapazonā no 250 KW līdz 10,4 MW var darbināt ar dažādiem enerģijas avotiem, piemēram, atkritumu poligonu gāzi, notekūdeņu gāzi, biometānu vai ūdeņradi, paverot klientiem ceļu pārejai uz neto nulles energobilanci.
Tomēr, jo augstāka ir motoru efektivitāte un jaudas blīvums, jo lielāks ir maksimālais spiediens un gultņu slodzes. Konstruktoru atbilde ir cietāki gultņi un mazāki eļļošanas spraugas laukumi. Tomēr tas palielina tā saukto daļiņu "slepkavu" risku, kas izraisa eļļas plēves bojājumus.

Vairāk ziņu

No pulvera līdz aditīvi ražotām sastāvdaļām

15.08.2024 01:05

ZEISS MMZ 1 tabula
Kompakts risinājums lieliem apstrādājamiem priekšmetiem



No pulvera līdz aditīvi ražotām sastāvdaļām Aditīvā ražošana piedāvā lielu potenciālu...

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Jaunas funkcijas

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duets
Mikroskops un mērierīce vienā

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duets
Mikroskops un mērierīce vienā