Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Veiksmīga sadarbība starp PFISTERER un Lebenshilfe Gusenstadtē

PFISTERER, pasaules vadošais tehnoloģiju uzņēmums enerģētikas infrastruktūras risinājumu jomā, un Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., ir gandarīti par veiksmīgo sadarbību Gusenstadt.

Risinājumi globālai enerģētikas pārejai

PFISTERER rūpnīca Gūsenstadtē specializējas metālapstrādē, un tai ir galvenā loma tādu risinājumu izstrādē un ražošanā, kas nodrošina elektrotīklu izveidi globālās enerģētikas pārejas kontekstā. Šīs partnerības ietvaros uzticīgie Lebenshilfe darbinieki uzņemas svarīgus montāžas un ražošanas darbus. Tas ietver tādus darbus kā mazo vītņu frēzēšana un saspiešanas atsperu ievietošana skrūvju savienotājiem un transformatoru savienojuma spailēm.

Kopš partnerības uzsākšanas pirms divarpus gadiem Lebenshilfe Göppingen e. V. ir samontējis iespaidīgus 4 miljonus PFISTERER detaļu. Šis pagrieziena punkts ne tikai uzsver sadarbības efektivitāti un kvalitāti, bet arī izceļ sociālās atbildības un iekļaušanas nozīmīgo lomu darba vidē.

Veiksmīga sadarbība ar sociālo atbildību

"Sadarbība ar Lebenshilfe Gūsenstadtē mums ir ne tikai veiksmīga biznesa partnerība, bet arī skaidra apņemšanās ievērot sociālo atbildību un iekļaušanu. Mēs lepojamies ar sasniegtajiem pagrieziena punktiem un ceram turpināt šo pozitīvo veiksmes stāstu," saka Hermanis Šullers (Hermann Schuller), PFISTERER grupas Gusenstadtes rūpnīcas vietas un ražošanas vadītājs. "Sadarbība ar PFISTERER mums ir iespēja veidot karjeras perspektīvas un vienlaikus arī iespēja aktīvi piedalīties nākotnes energoapgādē. Mēs ar to lepojamies," piebilst Lebenshilfe Göppingen ceha vadītāja vietniece Madeleine May.

. Sadarbība starp PFISTERER un Lebenshilfe Göppingen e. V. demonstrē, kā var harmoniski apvienot ekonomiskos panākumus un sociālās saistības. PFISTERER joprojām ir apņēmības pilna veidot iekļaujošu darba vidi un ilgtspējīgu partnerību.

Vairāk ziņu

Pfisterer ir pārstāvēts CIGRE Parīzes sesijā.

no 25.08. - 30.08....

Vinterbaha, Vācija - 2024. gada jūlijs -

Ar PLUG MARINE PFISTERER piedāvā DNV-GL sertific...


Vinterbaha, Vācija - 2024. gada 6. februāris - Siemens Energy ir sekmīgi sertificējis PFIST...

Vinterbaha, Vācija - 2023. gada 7. novembris

Pie Lejassaksijas krastiem tika veik...


Winterbach, Vācija - 26.09.2023 -

Pārvades tīkla operators TenneT ir pasūtījis uzņē...

Karls Heincs Pfisterers kļūst par SE Uzraudzības padomes goda priekšsēdētāju.