Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

02.08.2024 02:08

PLUG MARINE augstsprieguma spraudņu sistēma no PFISTERER saņem DNV-GL sertifikātu

Vinterbaha, Vācija - 2024. gada jūlijs -

Ar PLUG MARINE PFISTERER piedāvā DNV-GL sertificētu augstsprieguma pieslēguma kontaktdakšu sistēmu strāvas komponentu, enerģijas uzkrāšanas sistēmu, transformatoru, pārveidotāju un pat kuģu dzinēju sistēmu elektriskai savienošanai. Izturīgie savienotāji jau gadiem ilgi ir sevi pierādījuši sērijveida lietošanā vilcienos un vēja turbīnās.

Tagad sertifikācija apliecina arī to piemērotību izmantošanai uz kuģiem un citās jūras iekārtās. PLUG ir izturīga PFISTERER vienpolu savienotāju sistēma drošai lielu strāvu pārvadei. Jaudas spektrs ir no 400 līdz 1250 ampēriem pie 1,8 līdz 3,6 kV līdzstrāvas un maiņstrāvas. Šī sistēma ir sevi jau gadu desmitiem pierādījusi daudzos dzelzceļa lietojumos, piemēram, ātrgaitas un tālsatiksmes vilcienos, kā arī reģionālajos vilcienos. To izmanto arī sērijveida ražošanā vēja turbīnās ar jaudu līdz 15 MW - no enerģijas ražošanas vietas līdz tīkla transformatora pieslēgumam. DNV-GL sertifikāts tagad apliecina tā piemērotību arī kuģiem, jūras platformām un peldošām vēja turbīnām. PLUG MARINE atbilst visām dielektriskās izturības, vibrācijas stabilitātes, ugunsizturības un aizsardzības pret koroziju prasībām. To raksturo arī neliels svars, kompaktums un vienkārša uzstādīšana.


Pateicoties tās izturīgajai konstrukcijai, tiek garantēta ekspluatācija bez apkopes. Droša un ātra kuģu elektrisko komponentu uzstādīšana Izturīgā PLUG MARINE kontaktdakšu sistēma piedāvā ideālu spraudējamu alternatīvu elektrisko komponentu montāžai ar cietiem vadiem uz kuģiem - īpaši attiecībā uz augstākas veiktspējas datiem. Tie ietver elektromotorus un turbīnas, kā arī ģeneratoru, sadales iekārtu, transformatoru un akumulatoru sistēmu savienojumus. PLUG MARINE ir paredzēta alumīnija un vara kabeļiem ar vai bez lauka ekranējuma, kā arī dažādu šķērsgriezumu vadiem, un ir pieejama taisnā un leņķveida versijā. Iespēja iepriekš samontēt elektrosistēmas atvieglo un paātrina uzstādīšanu, kā arī apkopi un remontu uz vietas. Vienlaikus PLUG iespraužamā sistēma nodrošina drošu pieskārienu aizsardzību darbiniekiem uz kuģa vai platformas un vēja turbīnas darbības laikā.

"DNV-GL sertifikāts PLUG MARINE apliecina mūsu centienus kvalitātes jomā un ir priekšnoteikums sistēmas plašai izmantošanai jūras sektorā," skaidro PFISTERER biznesa attīstības vadītājs Dr. Thomas Schilla. "Turklāt tā jau sen ir pierādījusi savu efektivitāti:


Sistēma jau vairākus gadus tiek izmantota jūrā savienojuma risinājumos mobiliem enerģijas avotiem gaisa kondicionēšanas konteineros, kā arī augstas veiktspējas POD kuģu piedziņas sistēmās." Izmantošana alternatīvās enerģijas sistēmās un līdzstrāvas enerģijas sadalē Jūras nozare ir izvirzījusi sev uzdevumu ilgtspējīgi samazināt CO2 emisijas. Šajā nolūkā tā strādā pie vērienīgiem projektiem daudzās jomās. "Mēs esam pārliecināti, ka PLUG savienotāju sistēma var sniegt nozīmīgu ieguldījumu modulārās, mērogojamās koncepcijās kā daļa no inovatīvām kabeļu sistēmām maiņstrāvas vai līdzstrāvas tīkliem un enerģijas komponentiem. Mēs ar prieku nododam tālāk arī savu pieredzi, kas gūta vēja un dzelzceļa nozarē," saka Dr. Tomass Šilla.

Vairāk ziņu

Pfisterer ir pārstāvēts CIGRE Parīzes sesijā.

no 25.08. - 30.08....

PFISTERER, pasaules vadošais tehnoloģiju uzņēmums enerģētikas infrastruktūras risinājumu jomā, un Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., ir gandarīti par veiksmīgo sadarbību Gusenstadt.


Vinterbaha, Vācija - 2024. gada 6. februāris - Siemens Energy ir sekmīgi sertificējis PFIST...

Vinterbaha, Vācija - 2023. gada 7. novembris

Pie Lejassaksijas krastiem tika veik...


Winterbach, Vācija - 26.09.2023 -

Pārvades tīkla operators TenneT ir pasūtījis uzņē...

Karls Heincs Pfisterers kļūst par SE Uzraudzības padomes goda priekšsēdētāju.