Katalogs

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Pasaules pirmizrāde: ACE iepazīstina ar industriālajiem amortizatoriem kā digitālajiem dvīņiem

Līdzās izmēru noteikšanas programmatūrai, kā arī CAD datiem un simulācijām ACE Stoßdämpfer GmbH tagad piedāvā inženieriem datus no digitālajiem dvīņiem, lai tos vieglāk integrētu virtuālajos modeļos. ACE ir pirmais rūpniecisko amortizatoru piegādātājs, kas klientiem piedāvā funkcionālo maketu vienības (FMU). Tas piedāvā iespēju integrēt piegādātāja produkta, šajā gadījumā rūpniecisko amortizatoru, fiziskos modeļus klienta simulācijas modeļos. Šī priekšrocība ir īpaši redzama pielāgotu rūpniecisko amortizatoru gadījumā, jo ACE spēj ātri nodrošināt prototipus kā digitālos dvīņus.


ACE rūpnieciskie amortizatori: virtuālo prototipu komponenti

Pēc pieprasījuma ACE piedāvā arī iegūt datus par visiem standarta rūpnieciskajiem amortizatoriem no sava produktu kataloga un nodot tos klientiem. FMU ir aprīkoti ar ACE rūpniecisko amortizatoru hidraulikas, termikas un mehānikas fizikālo uzvedību. Tas ļauj, piemēram, precīzi aprēķināt ieejas temperatūras ietekmi uz rūpnieciskā amortizatora amortizācijas īpašībām un iepriekš pārbaudīt tās ietekmi uz kopējo konstrukciju. Šīs un citas īpašības padara ACE digitālos dvīņus par būtisku komponentu virtuālai prototipu izstrādei un konstrukcijas projektu dimensionēšanai no klienta puses. Papildus laika un izmaksu ietaupījumam ir arī ieguvumi ilgtspējas ziņā, jo konstrukcijas izstrādes pabeigšanai ir nepieciešams mazāks fizisko paraugu skaits.


Ja klienti vēlas izmantot ACE FMU, tiem ir nepieciešama simulācijas programmatūra, kas ietver FMI (Functional Mockup Interface). Parastās programmas, kas integrē ACE FMU, ir Simulink un Adams.

Papildu informāciju par ACE digitālajiem pakalpojumiem interesenti var atrast, izmantojot saites https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html un https://ace-cad.de/

Lai iegūtu informāciju par simulācijām un digitālajiem dvīņiem, lūdzu, sazinieties tieši ar ACE inženieri Kristianu Junghanu (Christian Junghans), rakstot uz c-junghans@ace-int.eu.


Vairāk ziņu

Šveices zinātnes centrā Technorama 500 eksperimentālās stacijās apmeklētāji var iepazīt da...

Sporta zinātnieki savos projektos izmanto arī hidraulisko mašīnu elementus. Īpaši,...

Biontech/Pfizer mRNS vakcīnas pret COVID-19 transportēšana ir īsts loģistikas izaicinājums...

ACE Stoßdämpfer GmbH tagad piedāvā konstruktoriem ne tikai konfigurācijas un aprēķinu...

TUBUS strukturālie amortizatori ir tas pats, kas kas kaskadieri ir kinozvaigznes, kas TUBUS struk...

Daudzos uzņēmumos digitalizācija un taupīgas vadības pieeja tiek uzskatīta par vēlamu novājēšanas...