Katalogs

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.07.2024 01:07

ZEISS CALYPSO 2024

Jaunas funkcijas

Optimizējiet kvalitātes kontroli: ZEISS CALYPSO ir jūsu universālā programmatūra izmēru metroloģijas lietojumiem. Risiniet savus uzdevumus vēl vieglāk un ātrāk ar jaunākajām funkcijām, ko saņemsiet ar šā gada atjauninājumu. starp citu: Visi ZEISS CALYPSO atjauninājumi un servisa paketes ir iekļautas ZEISS programmatūras uzturēšanas līgumā.

Modernā tehnoloģija

CALYPSO tagad ir pieejama 64 bitu versijā, tāpēc tā var atbalstīt jūs visās pašreizējās operētājsistēmās. Tas palielina jūsu mērīšanas sistēmas veiktspēju.


PMI imports ar jaunu formu un pozīciju bibliotēku

CALYPSO 2024 var izveidot pārbaudes plānus no izstrādājumu un ražošanas informācijas (PMI), pamatojoties uz jauno formas un pozīcijas bibliotēku. Jaudīgā PMI un jaunās bibliotēkas kombinācija ļauj strādāt vēl ātrāk un produktīvāk.

Optisko mērījumu uzlabojumi
Ar jauno atstarojumu korekciju programmatūra palielina malu noteikšanas robustumu, samazinot virsmas izsmalcinātības ietekmi. Turklāt mozaīkas funkcija nodrošina jaunu iespēju izveidot lielu attēlu no dažādiem attēliem.

četru asu skenēšana
Ar šā gada versiju CALYPSO atbalsta ZEISS LineScan un rotācijas galda kombināciju 4 asu mērījumiem. Tas samazina mērījumu uzdevumu veikšanai nepieciešamo RDS pozīciju skaitu. Tādējādi var izvairīties no sensora pārorientēšanas, un tagad mērījumu uzdevumus var veikt ātrāk un ar lielāku veiktspēju.

Vairāk ziņu

No pulvera līdz aditīvi ražotām sastāvdaļām

15.08.2024 01:05

ZEISS MMZ 1 tabula
Kompakts risinājums lieliem apstrādājamiem priekšmetiem



No pulvera līdz aditīvi ražotām sastāvdaļām Aditīvā ražošana piedāvā lielu potenciālu...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duets
Mikroskops un mērierīce vienā

"Pat maza metāla netīrumu daļiņa var radīt ievērojamus bojājumus mūsu augstas veiktspējas dzinējo...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duets
Mikroskops un mērierīce vienā