Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

01.08.2024 01:08

Eppendorf saņem vēl vienu ACT marķējumu kā apbalvojumu par videi draudzīgām ierīcēm

ACT (Atbildība, konsekvence un pārredzamība) marķējums darbojas līdzīgi kā uzturvērtības marķējums un piedāvā visaptverošu ar ilgtspējību saistīto aspektu novērtējumu. Tas ļauj laboratorijām viegli novērtēt savu piegādātāju draudzīgumu videi.


Sertifikācijas procesā tiek rūpīgi izvērtēti ražošanas procesi, enerģijas un ūdens patēriņš, iepakojums un produktu utilizācijas apsvērumi. Eppendorf jau ir saņēmusi ACT marķējumu vairāk nekā 150 produktiem.

Tagad ir pievienotas vēl trīs produktu grupas
  • multipette®1) M4 daudzkārtējais dozators,
  • thermoMixer© C un
  • nesen uzsāktais Mastercycler® X40.

Šie produkti pievienojas arvien pieaugošajam Eppendorf laboratorijas produktu klāstam, kurus My Green Lab ir novērtējis par to draudzīgumu videi, ieskaitot centrifūgas, bioloģiskās laboratorijas palīgmateriālus, pipetes un īpaši zemas temperatūras saldētavas.


Eppendorf apņemšanās ievērot ilgtspēju ir redzama visu šo nesen ACT marķēto ierīču ražošanā, kuras tiek montētas Vācijas rūpnīcās, izmantojot 100% atjaunojamo enerģiju. Turklāt Eppendorf ir īstenojusi vairākas iniciatīvas, lai samazinātu enerģijas patēriņu un samazinātu atkritumu daudzumu šajās ražotnēs.





Izmantojot stingru vides, veselības un drošības politiku, ieskaitot ISO 14001 sertifikāciju un atbildīgu ķīmisko vielu pārvaldību, kā arī izmantojot pārstrādātus un pārstrādājamus iepakojuma materiālus, Eppendorf nodrošina augstus drošības un vides atbildības standartus. Par ACT marķējumu ACT marķējuma kritēriji, kas pazīstami arī kā ietekmes uz vidi faktora (EIF) kritēriji, tika izstrādāti, iesaistot nozares ekspertus un ārējās ieinteresētās puses. Zinātnieki, ilgtspējas speciālisti, piegādes eksperti un ražotāji sniedza vērtīgas atsauksmes par EIF kritērijiem, kā rezultātā tika izveidota visplašākā produktu marķēšanas programma dzīvības zinātņu produktiem. ACT marķēšanas process ietver trešās puses veiktu pārbaudi par produkta ilgtspējīgu ietekmi, tā darbību un nolietošanās beigām. Šī procesa pabeigšana ir nozīmīgs sasniegums, kas nodrošina pamatu un sistēmu nepārtrauktiem ražotāja uzlabojumiem.

Vairāk ziņu

Bioprocesu izstrādē dati ir panākumu atslēga. Ir jāsaprot, kuri kritiskie procesa parametri ietek...

Efektīva mijiedarbība starp manuālo un automātisko pipetēšanu Eppendorf prezentē savu jaun...

Dabaszinātņu laboratorijās, kur precizitāte un tīrība ir neatsveramas prasības, pieprasījums pēc...

Izmeklētāji 2024 - Klemensam Plaskai (Clemens Plaschka), Austrija

Neatkarīgā žūrija, kuru vadīja profesore Laura Mačeskija (Laura Machesky), 20 000 eiro balvai pie...

Laboratorijas ir atkarīgas no augstas veiktspējas un uzticamības plāksnēm, ko tās izmanto augstas...