Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Eppendorf uzlabo bioprocesu uzraudzību un analīzi, ieviešot BioNsight mākoņprogrammatūru

Bioprocesu izstrādē dati ir panākumu atslēga. Ir jāsaprot, kuri kritiskie procesa parametri ietekmē šūnu augšanu, produkta iznākumu un kritiskos kvalitātes rādītājus, jeb, īsāk sakot, ātri izstrādāt veiksmīgus procesus. Bioprocesa dati no dažādām procesa gaitām, ko ģenerē visdažādākie iebūvētie sensori un ārējie analizatori, ir kā atsevišķas puzles daļas. Eppendorf uzsāk BioNsight cloud, jaunu programmatūras risinājumu bioprocesu uzraudzībai un analīzei. Tas atvieglo bioprocesu datu konsolidāciju un analīzi vienā centrālajā vietā, palīdzot atrisināt šo puzli un gūt ieskatu datos.

BioNsight cloud ir pilnībā integrēts Eppendorf bioprocesu vadības programmatūrā DASware® control 6. Tas nodrošina automātisku datu pārsūtīšanu no DASware control 6 uz mākoni reāllaikā. Ir iespējams augšupielādēt arī bezsaistes datus no ārējām analīzes ierīcēm, datus no
vēsturiskajiem darbiem un procesa datus no citu uzņēmumu bioprocesu kontrolieriem.
Analizēt un balstīties uz datiem: Datus var kontekstualizēt, lai iegūtu vēl dziļāku ieskatu: Datus no dažādām sērijām var viegli sinhronizēt un salīdzināt, tādējādi ļaujot vieglāk noteikt likumsakarības dažādās sērijās un mērogos, paātrinot izstrādes procesu un nodrošinot konsekventu kvalitāti un
procesa veiktspēju.

Attālināta uzraudzība: BioNsight mākonis ļauj attālināti uzraudzīt bioprocesus, ko kontrolē bioprocesu kontroles programmatūra DASware control 6. Tas nozīmē, ka lietotāji vienmēr zina, kā norit viņu bioprocesu norise, un var ātrāk pieņemt pareizos lēmumus, kamēr process vēl notiek.
Vienkāršojiet piekļuvi datiem un sadarbību: Bioprocesa dati BioNsight mākonī ir pieejami no jebkuras vietas un ikvienam, kam īpašnieks ir devis atļauju. BioNsight mākonis tika izstrādāts, koncentrējoties uz visaugstākajiem datu drošības standartiem. Izvietots un veidots uz Microsoft® Azure tehnoloģijas, tas sniedz lietotājam pārliecību, ka dati ir labi aizsargāti, bet vienlaikus pieejami.
Jill Perez, Solugen zinātniece, ASV, novērtēja produktu tā izstrādes laikā un skaidro tā priekšrocības: "BioNsight mākoņa spēja uzglabāt datus no katras fermentācijas darbības ir izrādījusies nenovērtējama, ļaujot viegli salīdzināt visu bioreaktoru datus. Tā tiešsaistes funkcionalitāte nodrošina reāllaika darbību apskati, kas ir pieejama pat mobilajās ierīcēs. Turklāt grafiku veidošanas funkcija atvieglo datu vizualizāciju, padarot pagātnes un pašreizējās darbības salīdzināšanu bez piepūles."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Vairāk ziņu

Efektīva mijiedarbība starp manuālo un automātisko pipetēšanu Eppendorf prezentē savu jaun...

ACT (Atbildība, konsekvence un pārredzamība) marķējums darbojas līdzīgi kā uzturvērtības marķējums u...

Dabaszinātņu laboratorijās, kur precizitāte un tīrība ir neatsveramas prasības, pieprasījums pēc...

Izmeklētāji 2024 - Klemensam Plaskai (Clemens Plaschka), Austrija

Neatkarīgā žūrija, kuru vadīja profesore Laura Mačeskija (Laura Machesky), 20 000 eiro balvai pie...

Laboratorijas ir atkarīgas no augstas veiktspējas un uzticamības plāksnēm, ko tās izmanto augstas...