Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Efektīva mijiedarbība starp manuālo un automātisko pipetēšanu

Efektīva mijiedarbība starp manuālo un automātisko pipetēšanu Eppendorf prezentē savu jauno, moderno 96 kanālu šķidrumu apstrādes sistēmu:

epMotion® 96 Flex.

Lai klasificētu ierīci tieši: Jaunā epMotion® 96 Flex atrodas starp elektroniskajām pipetēm, kas tiek turētas manuāli, un pilnībā automatizētām pipetēšanas sistēmām. Tāpēc tā nodrošina ievērojami uzlabotu efektivitāti un ļauj palielināt caurlaides spēju salīdzinājumā ar manuālo pipetēšanu. Tā ir arī ekonomiski izdevīga alternatīva pilnībā automatizētām šķidrumu apstrādes sistēmām, turklāt aizņem mazāk vietas uz laboratorijas galda. Pateicoties kompaktajam izmēram un saprātīgi novietotajiem darbības elementiem, ierīci bez problēmām var izmantot arī sterilos darba galdos.

Dozēšanas galviņas epMotion® 96 Flex var ātri un bez instrumentiem nomainīt, tādējādi bez piepūles pielāgojot dažādām tilpuma grupām. Šīs sistēmas palaišanas brīdī ir pieejamas divas dozēšanas galviņas, kas aptver tilpuma diapazonus no 0,5 līdz 300 μl un no 5 līdz 1000 μl.

EpMotion® 96 Flex piedāvā skārienjūtīgu displeju ar intuitīvu vadības programmatūru, kas nodrošina lietotājam ērtu un precīzu lietošanu.

Kalibrēta atbilstoši jaunajam ISO 23783-2 standartam, epMotion® 96 Flex nodrošina izcilu pipetēšanas precizitāti un precizitāti.

Papildus izmantošanai manuālajās darba plūsmās šī sistēma kalpo kā vērtīgs papildinājums lielām automatizētām sistēmām. To var izmantot "padevēja" lomā, lai sagatavotu plates tālākai automatizētai apstrādei.

Daudzpusīgā epMotion® 96 Flex papildina gan manuālās, gan automatizētās darba plūsmas un nevainojami iederas plašā lietojumu klāstā, sākot no molekulārās bioloģijas līdz šūnu kultūrām.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Vairāk ziņu

Bioprocesu izstrādē dati ir panākumu atslēga. Ir jāsaprot, kuri kritiskie procesa parametri ietek...

ACT (Atbildība, konsekvence un pārredzamība) marķējums darbojas līdzīgi kā uzturvērtības marķējums u...

Dabaszinātņu laboratorijās, kur precizitāte un tīrība ir neatsveramas prasības, pieprasījums pēc...

Izmeklētāji 2024 - Klemensam Plaskai (Clemens Plaschka), Austrija

Neatkarīgā žūrija, kuru vadīja profesore Laura Mačeskija (Laura Machesky), 20 000 eiro balvai pie...

Laboratorijas ir atkarīgas no augstas veiktspējas un uzticamības plāksnēm, ko tās izmanto augstas...