Katalogs

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

16.10.2024 01:10

Kvalitātes vadība gaisa kuģu būvē

Visaugstākā precizitāte sarežģītā vidē

Lai nodrošinātu miljoniem aviopasažieru drošību, visiem gaisa kuģiem ir jāatbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem gan no ārpuses, gan no iekšpuses. Gaisa kuģu sistēmas, konstrukcijas un interjeri ir ārkārtīgi sarežģīti un sastāv no tūkstošiem detaļu, kurām jābūt īpaši pielāgotām, lai nodrošinātu drošību. ZEISS modernās metroloģijas tehnoloģijas piedāvā pielāgotus risinājumus lidaparātu izstrādē, kvalitātes nodrošināšanā un tehniskās apkopes kontrolē, padarot tās par neaizstājamu instrumentu aviācijas nozarē.

Precīza gaisa kuģu detaļu pārbaude

Gaisa kuģu struktūras analīze
Garantētas visprecīzākās pārbaudes

Precīzas konstrukcijas pārbaudes ir ļoti svarīgas gaisa kuģu drošībai un uzticamai ekspluatācijai. ZEISS rūpnieciskās kvalitātes risinājumi garantē visaptverošu un precīzu pārbaudi oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM).

Gaisa kuģu sistēmu pārbaude

Precīza ražošana un drošība

Oriģinālo iekārtu ražotāji un piegādātāji aviācijas un kosmosa nozarē izmanto ZEISS aparatūras un programmatūras risinājumus, lai palielinātu efektivitāti gaisa kuģu sistēmu ražošanā un uzlabotu gaisa kuģu drošību.

Gaisa kuģu salonu pārbaude
Optimizēts izmaksu un komforta ziņā

Aviokompānijas konkurē, lai piedāvātu ērtas un optimizētas pasažieru kabīnes, kas atbilst stingrām svara prasībām. ZEISS modernās optiskās mērījumu sistēmas ir pārbaudīts risinājums datu iegūšanai par lidmašīnu iekšējām sastāvdaļām.

Tehniskā apkope, remonts un kapitālais remonts (MRO)
Atgriezties gaisā

Gaisa kuģu lidojumderīguma nodrošināšana ir kritiski svarīga MRO veikaliem visā pasaulē, un ar ZEISS kā partneri nav kompromisu. ZEISS portfelis nodrošina ideālu pamatu, lai apstrādātu visu, sākot ar virsmas defektiem un beidzot ar modernizācijas kampaņām.

Vairāk ziņu

Elektrificēta kvalitātes nodrošināšana
No pulvera līdz aditīvi ražotām sastāvdaļām

15.08.2024 01:05

ZEISS MMZ 1 tabula
Kompakts risinājums lieliem apstrādājamiem priekšmetiem



No pulvera līdz aditīvi ražotām sastāvdaļām Aditīvā ražošana piedāvā lielu potenciālu...

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Jaunas funkcijas

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duets
Mikroskops un mērierīce vienā