Katalogs

ITT Enidine GmbH

Atpakaļ pie saraksta

ITT Enidine GmbH Eļļas bremzes (DA)

Izmeklēšanas pieprasījums  


eļļas bremzes dažādiem apstākļiem

Enidine DA sērijas eļļas bremzes ir ideāli piemērotas augstas enerģijas un lielas slodzes lietojumiem, kur nepieciešama kustības kontrole stiepšanai, saspiešanai vai abām.šīs neregulējamās vienības ar pielāgotām droseļvārstu atverēm ir paredzētas specifiskiem ieejas apstākļiem un piedāvā vienas vai vairāku droseļvārstu atveru konfigurācijas.

Kad eļļas bremzes cilindram tiek pielikts spiediens, kontrollode (kompresija) tiek iestumta savā ligzdā. Tiklīdz virzuļa galva kustas, eļļa tiek izspiesta caur droseles atveri(-ēm), kas atrodas trieciena caurulē, un tiek radīts nepieciešamais amortizācijas spēks. Pēc tam, kad eļļa ir izgājusi caur droseles atveri, daļa eļļas izplūst caur pagarinājuma pretvārstu un piepilda amortizatora caurules stieņa puses galu. Pārējā eļļas daļa, ko izspiež virzuļa stienis, saspiež balansēšanas sūkli.


Eļļas bremzes dažādiem apstākļiem
Enidine DA sērijas eļļas bremzes ir ideāli piemērotas augstas enerģijas, lielas slodzes lietojumiem, kur nepieciešama kustības kontrole stiepšanai, saspiešanai vai abiem.šie neregulējamie bloki ar pielāgotām droseles atverēm ir paredzēti specifiskiem ieejas apstākļiem un piedāvā vienas vai vairāku droseles atveru konfigurācijas.

Kad eļļas bremzes cilindrā tiek pielikts spiediens, kontrolsvārstulis (saspiešana) tiek iestumts savā sēdvietā. Tiklīdz virzuļa galva kustas, eļļa tiek izspiesta caur droseles atveri(-ēm), kas atrodas trieciena caurulē, un tiek radīts nepieciešamais amortizācijas spēks. Pēc tam, kad eļļa ir izgājusi caur droseles atveri, daļa eļļas izplūst caur pagarinājuma pretvārstu un piepilda amortizatora caurules stieņa puses galu. Pārējā daļa eļļas, ko izspiež virzuļa stienis, saspiež balansēšanas sūkli.




Pēc tam, kad eļļas bremžu cilindrs ir pagarināts, kontrolvārsts (pagarināts) tiek iespiests savā vietā. Tiklīdz virzuļa galviņa kustas, eļļa tiek izspiesta caur amortizatora caurulē izvietoto droseles atveri, un tiek radīts nepieciešamais amortizācijas spēks. Pārbaudes lodīte (saspiešana) tiek atvērta, eļļas plūsmai piepildot amortizatora caurules aklo pusi.

Enidine DA sērijas modeļus lietotājs var aprīkot ar droseles atverēm, lai, izmantojot vairākas droseles atveres amortizatora caurulē, radītu pieaugošu pretestības spēku pa gājiena ceļu. Tas var būt noderīgi, lai kontrolētu vāka ātrumu tā aizvēršanās laikā, jo, aizveroties vākam, griezes moments mainās vāka svara dēļ.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Eļļas bremzes jomā

Viskozais ātruma regulators

Vienkāršā, vieglā, bet izturīgā viskozā ātruma regulatora (VSG) konstrukcija nodrošina uzticamu darbību visdažādākajos rūpnieciskos lietojumos. VSG izmanto uz silikona balstītu viskoz...

Hidrauliskie vilcējstieņa atdalītāji

ITT Enidine Inc. hidrauliskās ātrgaitas bremzes nodrošina īpašības, funkcijas un priekšrocības, lai pagarinātu virszemes un grīdas konveijeru sistēmu kalpošanas laiku, samazinot atbalsta spēku, kas...