Katalogs

ITT Enidine GmbH

Atpakaļ pie saraksta

ITT Enidine GmbH Viskozais ātruma regulators

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vienkāršā, vieglā, bet izturīgā viskozā ātruma regulatora (VSG) konstrukcija nodrošina uzticamu darbību visdažādākajos rūpnieciskos lietojumos. VSG izmanto uz silikona balstītu viskozu bīdes tehnoloģiju, lai kontrolētu vārpstu rotāciju un viru slodzi. Stiprā korpusā ievietotu rotoru ieskauj silikona eļļa. Rotējot vārpstai, iekšējais rotors sagriež silikona eļļu, radot pretestību un kustību. Katra VSG medija viskozitāte tiek izvēlēta, ņemot vērā dažādus mainīgos lielumus, piemēram, komponenta izmēru, svaru, atsperu atbalstu un vēlamo cikla laiku.
Lieliski piemērots rullīšu un ugunsdrošo durvju vadībai

Jaunām instalācijām un modernizācijai vienu VSG var vienkārši uzstādīt rullīšu vārtu vārpstā ar rievām. Šajā gadījumā jāievēro durvju ražotāja norādījumi. Atšķirībā no ierīcēm ar fiksācijas mehānismiem, VSG nav jāveic nekādi pielāgojumi uzstādīšanas vai ekspluatācijas laikā, un ar tām var kontrolēt vairuma lielu durvju atvēršanas un aizvēršanas ātrumu. Lielu izmēru durvju vai vārtu gadījumā var izmantot vairākus ierobežotājus.

Patentētās VSG, ko izmanto lielākā daļa lielāko durvju ražotāju, atbilst nozares standartiem, ko noteikušas Underwriters Laboratories, Warnock Hersey un Factory Mutual. Papildus tam, ka durvis atbilst daudziem nozares standartiem, ir veiksmīgi veikta arī 3 stundu ugunsdrošības testēšana.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Eļļas bremzes jomā

Hidrauliskie vilcējstieņa atdalītāji

ITT Enidine Inc. hidrauliskās ātrgaitas bremzes nodrošina īpašības, funkcijas un priekšrocības, lai pagarinātu virszemes un grīdas konveijeru sistēmu kalpošanas laiku, samazinot atbalsta spēku, kas...

Eļļas bremzes (DA)


eļļas bremzes dažādiem apstākļiem

Enidine DA sērijas eļļas bremzes ir ideāli piemērotas augstas enerģijas un lielas slodzes lietojumiem, kur nepieciešama kustības kon...