Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Atpakaļ pie saraksta

Eppendorf SE Daudzkanālu pipetes (Move It®)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vai jūs regulāri pārvietojat paraugus no viena trauku formāta uz citu, piemēram, no reakcijas traukiem uz platēm, un meklējat efektīvāku un drošāku risinājumu? Jaunā Move It® pipete ar regulējamu attālumu starp uzgaļiem paātrina un vienkāršo vairāku paraugu vienlaicīgu pipetēšanu. Unikālais dizains bez cauruļu savienojumiem nodrošina lielāku precizitāti un izturību, kā arī lietotāju un paraugu drošību.

Eppendorf ir no jauna definējusi pipetes ar regulējamu attālumu starp uzgaļiem atbilstoši saviem augstākās kvalitātes standartiem.

Move It® ir rezultāts klientu pieprasījumiem pēc efektīva un drošāka risinājuma vairāku paraugu pipetēšanai vienlaicīgi no viena trauku formāta uz citu, piemēram, no reakcijas traukiem uz platēm. Kas padara jauno Move It tik unikālu? Tam nav nepieciešami cauruļu savienojumi starp uzgaļa konusu un virzuļa-cilindra sistēmu. Tas uzlabo pipetēšanas veiktspēju: mazāks kustīgo detaļu skaits, kas bieži ir jutīgas, nodrošina lielāku precizitāti un izturību. Move It ir autoklāvējams. Tas palielina lietotāju un paraugu drošību.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Daudzkanālu pipetes jomā

Daudzkanālu pipetes (Eppendorf Research® plus)

Vienmēr orientēts uz zinātnieku vajadzībām
Lai ilgtspējīgi veicinātu mūsu klientu veselību, Eppendorf ir ieviesis PhysioCare Concept®. Īpaši vieglā mehāniskā pipete Eppendorf Research plus...