Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Atpakaļ pie saraksta

Eppendorf SE Daudzkanālu pipetes (Eppendorf Research® plus)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vienmēr orientēts uz zinātnieku vajadzībām
Lai ilgtspējīgi veicinātu mūsu klientu veselību, Eppendorf ir ieviesis PhysioCare Concept®. Īpaši vieglā mehāniskā pipete Eppendorf Research plus ne tikai atbilst visaugstākajām precizitātes un precizitātes prasībām, bet arī piedāvā lielāku elastību un maksimālu ergonomiku. Ar jauno 16 un 24 kanālu pipešu sistēmu 384 iedobju plāksnītēm, kas apvieno pārbaudītas koncepcijas un jaunas inovācijas, Eppendorf atkal ir pārspējusi sevi.

Īpaši viegla pipete, kas aizrauj jūsu roku
Eppendorf Research plus mehāniskā pipete apvieno vairāk nekā 60 gadu inovācijas šķidrumu apstrādē un ir viena no visplašāk izmantotajām pipetēm pasaulē. Tas padara to par vienu no drošākajām un ergonomiskākajām pipetēm, kas pieejamas mūsdienās. Research plus mikrolitru pipete palīdz aizsargāt mūsu klientu veselību ikdienas laboratorijas darbā. Tā ir Eppendorf slavenās PhysioCare Concept® koncepcijas aizsācēja un ievērojami samazina roku un plaukstu slodzi pipetēšanas laikā. Uzņēmumā Eppendorf Research plus ir pipešu grupa, kurai ir viszemākais svars un kam nepieciešams vismazākais darba spēks. Vēl mazāku darba spēku var sasniegt tikai ar mūsu elektroniskajām Eppendorf pipetēm. Izbaudiet izcilu elastību un izvēlieties starp vienkanālu pipetēm ar fiksētu vai mainīgu tilpumu, kā arī daudzkanālu pipetēm ar 8, 12, 16 un 24 kanāliem.
Produkta īpašības
Tā ir laba sajūta - zināt, ka darāt pareizi, - zināt, ka strādājat ar vienu no modernākajām pipetēm pasaulē. Atsperes uzgaļa konuss, papildu kalibrēšanas iespēja, uzlabots tilpuma displejs - un tas viss īpaši vieglā, pilnībā autoklāvējamā pipetē: Tā ir Eppendorf Research plus pipete.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Daudzkanālu pipetes jomā

Daudzkanālu pipetes (Move It®)

Vai jūs regulāri pārvietojat paraugus no viena trauku formāta uz citu, piemēram, no reakcijas traukiem uz platēm, un meklējat efektīvāku un drošāku risinājumu? Jaunā Move It® pipete ar regulēja...