Katalogs

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Atpakaļ pie saraksta

EdmoLift Hebetechnik GmbH Paceļamās platformas

Izmeklēšanas pieprasījums  

Mūsu nerūsējošā tērauda pacēlāju galdi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem. Galda virsma, pamatnes rāmis un šķēres ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda saskaņā ar AISI 304/EN 1.4301 (SS 2333), tērauda ar īpaši augstu izturību pret koroziju.

Aksi, rullīši un tapas ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda saskaņā ar AISI 303/EN 1.4305, nerūsējošā tērauda ar augstu izturību pret koroziju. Savienotājdaļas un caurules ir standarta cinkotas. Rullīši no nerūsējošā tērauda / poliuretāna.

Standarta cilindri ir 2. tipa ar īpašu virsmas apstrādi: virzuļa stienis un cilindra caurule no nerūsējošā tērauda. Cilindra caurule ir attīrīta ar smilšu strūklu, gruntēta un divreiz krāsota ar 2komponentu poliuretāna krāsu.

Sprauslas ir cinkotas.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Paceļamās platformas jomā

Paceļamās platformas

Pacelšanas galds ir tieši tas, ko norāda tā nosaukums. Vienkāršākajā formā tā ir platforma vai galds, ko var pacelt vai nolaist līdz jebkuram vēlamajam augstumam vertikālās kustības diapazonā.

...

Transportlīdzekļu pacelšanas galds

Jau gadiem ilgi šis risinājums ir piedāvājis automobiļu tirgotājiem iespēju pārvarēt acīmredzamos šķēršļus, kas saistīti ar automobiļu pārvietošanu starp dažādiem stāviem. Pielāgotā konstrukcija ir...

hidrauliskais pacelšanas galds (HD)

EdmoLift piedāvā nozares pirmos standartizētos hidrauliskos pacēlāju galdus, kas paredzēti nepārtrauktai darbībai - 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā. HD sērijas pacēlāju galdi atbilst pacēlāju...