Katalogs

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Atpakaļ pie saraksta

EdmoLift Hebetechnik GmbH Transportlīdzekļu pacelšanas galds

Izmeklēšanas pieprasījums  

Jau gadiem ilgi šis risinājums ir piedāvājis automobiļu tirgotājiem iespēju pārvarēt acīmredzamos šķēršļus, kas saistīti ar automobiļu pārvietošanu starp dažādiem stāviem. Pielāgotā konstrukcija ir ideāli piemērota, lai ātri pielāgotu un atjaunotu daudzstāvu izstāžu telpu izkārtojumu.

Privātai lietošanai transportlīdzekļu pacelšanas galds izceļas ar gudro uzglabāšanas iespēju zem tā, jo tā dubulto izmantojamo telpu, vienlaikus nodrošinot nepārspējamu aizsardzību, kas novērš ielaušanos un automašīnu zādzības.

FUNKCIJAS

Celtspēja no 2000 kg līdz 5000 kg
Pacelšanas augstums līdz 7 metriem
Pretslīdēšanas platforma ar plākšņu plākšņu plēvi
Mehāniski regulējami apstādinājumi pamatnes rāmī
Platformas garums no 5000 mm līdz 7500 mm

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Paceļamās platformas jomā

Paceļamās platformas

Pacelšanas galds ir tieši tas, ko norāda tā nosaukums. Vienkāršākajā formā tā ir platforma vai galds, ko var pacelt vai nolaist līdz jebkuram vēlamajam augstumam vertikālās kustības diapazonā.

...

Paceļamās platformas

Mūsu nerūsējošā tērauda pacēlāju galdi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem. Galda virsma, pamatnes rāmis un šķēres ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda saskaņā ar AISI 304/EN 1.4301 (SS...

hidrauliskais pacelšanas galds (HD)

EdmoLift piedāvā nozares pirmos standartizētos hidrauliskos pacēlāju galdus, kas paredzēti nepārtrauktai darbībai - 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā. HD sērijas pacēlāju galdi atbilst pacēlāju...