Katalogs

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Atpakaļ pie saraksta

EdmoLift Hebetechnik GmbH Pacelšanas nosliekšanās ierīces (LTT 750)

Izmeklēšanas pieprasījums  

LTT 750 vilcējiem

LTT ir jaunākās paaudzes pacelšanas un noliekšanas risinājumi, kas paredzēti nākotnes materiālu pārkraušanas izaicinājumiem.

Aizvien pieaug tendence, ka rūpniecībā tiek izmantots arvien mazāk un mazāk iekrāvēju, jo daudzi uzņēmumi tagad izvēlas pārvadāt preces ar ratiņiem vai izmantojot vilcējvilcējus. Tāpēc mēs esam izstrādājuši LTT kā optimālu ergonomisku rīku operatoram, kuram darba vietā ir jāiekrauj un jāizkrauj preces no ratiņiem vai vilcējiem.

Tā unikālais minimālais augstums ir tikai 190 mm un platums 550 mm, tāpēc LTT ir kompaktāks par citiem tirgū pieejamajiem modeļiem - tas nozīmē, ka principā tam ir piemēroti visi ratiņi. Neraugoties uz kompakto formātu, gan hidrauliskais spēka bloks, gan vadības sistēma ir iebūvēta agregātā, kas savukārt samazina uzstādīšanai nepieciešamo vietu un darba virsmu.

Mūsu jaunais pacelšanas un noliešanas risinājums rada lielisku ergonomisku logu, kurā operators var viegli pielāgot pacelšanas un noliešanas funkciju savām individuālajām vajadzībām un vēlmēm. Tas nodrošina ne tikai labāku ergonomiku operatoram, bet arī efektīvu materiālu apstrādes procesu.

Produkta īpašības
Zemākais produkts tirgū, kura kopējais augstums ir tikai 190 mm.
Pilnīgi taisna pacelšanas kustība - nav horizontālas nobīdes.
LTT 750 ir neticami kompakts dizains. Viena vienība daudzu dažādu veidu ratiņu apstrādei.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Pacelšanas nosliekšanās ierīces jomā

Pacelšanas nosliekšanās ierīces

Armlift unikālā patentētā funkcija nodrošina ergonomisku darba vietu ar plašu vietu kājām, ērtu darba pozīciju un nepārspējamu pieejamību. Armlift ir ideāla izvēle gandrīz visām darba vietām, kurās...

Vilcēju vilcēju pacelšanas un noliešanas ierīces (ARZ)

Pacelšanas un noliekšanas ierīce ARZ vilcēju sastāviem

Pacelšanas un noliekšanas ierīce ARZ tika izstrādāta sadarbībā ar vienu no Eiropas lielākajiem automobiļu ražotājiem...