Katalogs

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Atpakaļ pie saraksta

EdmoLift Hebetechnik GmbH Vilcēju vilcēju pacelšanas un noliešanas ierīces (ARZ)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Pacelšanas un noliekšanas ierīce ARZ vilcēju sastāviem

Pacelšanas un noliekšanas ierīce ARZ tika izstrādāta sadarbībā ar vienu no Eiropas lielākajiem automobiļu ražotājiem ergonomiskai, drošai un rentablai materiālu piegādei bez autoiekrāvēja.

Dakšu iekrāvēji katru gadu izraisa lielu skaitu nelaimes gadījumu ražošanā, un, precīzāk sakot, tie ir neefektīvs materiālu transportēšanas līdzeklis. Savukārt vilcēji vilcēji ļauj efektīvāk un drošāk transportēt materiālus.

Vilcēji vilcēji velk vairākus ratiņus ar materiāliem, kas tiek atvienoti attiecīgajās darba vietās. Pēc tam, atkarībā no pretslīdes ierīces konstrukcijas, ratiņus var uzbraukt uz pacēlāja-vilcēja vienības no divām pusēm. Pacelšanas augstumu un slīpuma leņķi var viegli regulēt manuāli vai automātiski, nodrošinot lielisku pieejamību ar pietiekami daudz vietas kājām.

ARZ lift-tilt ir izstrādājums ar revolucionāru konstrukciju, kas unikālā veidā nodrošina efektīvu, drošu un ergonomisku materiālu pārvietošanu.

Izstrādājuma īpašības

Ārkārtīgi kompaktais dizains padara ARZ pacelšanas-apgāšanās ierīci piemērotu lielākajai daļai standarta maršruta pacēlāju ratiņu.
Bezgalīgi regulējamais augstums un slīpuma leņķis ļauj ļoti elastīgi novietot materiālus atbilstoši individuālajam lietotājam.
Modulārā konstrukcija piedāvā plašu risinājumu klāstu visdažādākajām prasībām.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Pacelšanas nosliekšanās ierīces jomā

Pacelšanas nosliekšanās ierīces

Armlift unikālā patentētā funkcija nodrošina ergonomisku darba vietu ar plašu vietu kājām, ērtu darba pozīciju un nepārspējamu pieejamību. Armlift ir ideāla izvēle gandrīz visām darba vietām, kurās...

Pacelšanas nosliekšanās ierīces (LTT 750)

LTT 750 vilcējiem

LTT ir jaunākās paaudzes pacelšanas un noliekšanas risinājumi, kas paredzēti nākotnes materiālu pārkraušanas izaicinājumiem.

Aizvien pieaug te...