Katalogs

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Atpakaļ pie saraksta

Dautel GmbH Paceļamie borti

Izmeklēšanas pieprasījums

Pateicoties atjautīgajai DAUTEL LIFTER konstrukcijai ar spiediena pastiprinātāju platformas automātiskai noliekšanai uz zemes, montāža ir iespējama arī ar nelielu virsbūves pārkares augstumu un stāviem montāžas leņķiem. Īpaša piekabes konstrukcija tehniski nav nepieciešama. Piekabes stiprinājums "ar skavu" ietaupa darba laiku un ļauj uzstādīt balstiekārtu uz šasijas rāmja vai starp tiem.

Montāžu var veikt atkarībā no piekabes vai puspiekabes rāmja konstrukcijas:

Pieskrūvē pie esošās balstiekārtas šasijā.
RUCK-ZUCK montāža, pieskrūvējama pie garenvirziena sijas apakšējās joslas uz I-sijas rāmja sliežu ceļa 980 vai 1300 mm, ar "skavu" (Eiropas patents gaida apstiprinājumu). Mainīgā skrūvējamā stiprinājuma tehnika bez metināšanas un urbšanas ļauj veikt uzstādīšanu bez apturēšanas un bez pārkrāsošanas.
Ārējā vadības ierīcē esošais pret mitrumu jutīgais kodēšanas slēdzis ieslēdz vai izslēdz DAUTEL LIFTER barošanas avotu, tādējādi aizsargājot slodzi no nepiederošām personām.

Izmeklēšanas pieprasījums

Vairāk produktu Paceļamie borti jomā

Paceļamie borti

Optimālais klīrenss un slīpuma leņķisPiemēram, ar 3,5 t riteņu bāzi 4325 mm, klīrenss ar maksimālo slodzi aptuveni 115 mm, slīpuma leņķis aptuveni 9°.

Izturīga alumīnija platforma ar ļo...

Paceļamie borti

DAUTEL SLIDER ir horizontāls astes pacēlājs ar vienu vai divām salokāmām platformām. Neatkarīgi no stacionārām iekraušanas iekārtām tā ir ideāla iekraušanas sistēma kravu pārvadājumu uzņēmumiem, da...

Paceļamie borti

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT apvieno būtiskākās sistēmas priekšrocības, ko piedāvā DAUTEL SLIDER DS VA parastajām virsbūvēm - augstu kravnesību, lielu platformu, neuzturīgu konstrukciju un drošu ek...