Katalogs

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Atpakaļ pie saraksta

Dautel GmbH Paceļamie borti

Izmeklēšanas pieprasījums

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT apvieno būtiskākās sistēmas priekšrocības, ko piedāvā DAUTEL SLIDER DS VA parastajām virsbūvēm - augstu kravnesību, lielu platformu, neuzturīgu konstrukciju un drošu ekspluatāciju - ar vietu un svaru taupošu DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT XXL konstrukciju C782 tilpuma maināmajām virsbūvēm ar zemu sakabes augstumu (970 mm).Tehniskie dati:

- Kravnesība 1500 kg ar 800 mm slodzes centru vai 2000 kg ar 600 mm slodzes centru, kas saistīts ar platformas sākumu, centru.

- Tērauda/alumīnija platforma no 2 daļām, garums 1620 mm, 1720 mm un 1820 mm, platums 2400 mm. Viegla alumīnija platformas uzgaļa izvēršana ar rokām, ko atbalsta vērpes atspere.

- Platformu var aprīkot ar pārbrauktuves profilu kastu virsbūvēm/platformām vai pārbrauktuves plāksni BDF maināmajām virsbūvēm.

- Atkarībā no montāžas situācijas ārējā vadības ierīce tiek piegādāta DAUTEL plastmasas kastes veidā vai vietā taupīgā Z profila veidā.

- Piemērots kravas automašīnām ar rāmja platumu no 750 mm līdz 790 mm un no 837 mm līdz 867 mm.

- Kravas automašīnas rāmim jābūt konusveida atkarībā no stiprinājuma situācijas.

- Piedziņas bloks ir uzstādīts starp aizmugurējo tiltu un DAUTEL SLIDER uz kravas automašīnas rāmja.

- Ja iekraušanas/parkošanās augstums ir neliels, aizmugurējos lukturus var būt lietderīgi integrēt tērauda platformas daļā LED lukturu veidā, ieskaitot numura zīmes turētāju. Nepieciešams apstiprinājums saskaņā ar StVZO 70. pantu, signāllukturu balasts un kravas automašīnas elektroinstalācijas parametru noteikšana. Nav iekļauts piegādes/cenas apjomā.

- Tērauda daļas katodiski iegremdētas melnā RAL 9005 krāsā.

- Parasti ir nepieciešama tehniska saskaņošana ar DAUTEL.

Izmeklēšanas pieprasījums

Vairāk produktu Paceļamie borti jomā

Paceļamie borti

Optimālais klīrenss un slīpuma leņķisPiemēram, ar 3,5 t riteņu bāzi 4325 mm, klīrenss ar maksimālo slodzi aptuveni 115 mm, slīpuma leņķis aptuveni 9°.

Izturīga alumīnija platforma ar ļo...

Paceļamie borti

DAUTEL SLIDER ir horizontāls astes pacēlājs ar vienu vai divām salokāmām platformām. Neatkarīgi no stacionārām iekraušanas iekārtām tā ir ideāla iekraušanas sistēma kravu pārvadājumu uzņēmumiem, da...

Paceļamie borti

Pateicoties atjautīgajai DAUTEL LIFTER konstrukcijai ar spiediena pastiprinātāju platformas automātiskai noliekšanai uz zemes, montāža ir iespējama arī ar nelielu virsbūves pārkares augstumu un stā...