Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Atpakaļ pie saraksta

Eppendorf SE Filtrēšanas padomi (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

Izmeklēšanas pieprasījums  

ep Dualfilter T.I.P.S. filtru uzgaļi - vislabākā pipešu un paraugu aizsardzība pret nevēlamu un nepamanītu aerosolu, pilienu un šļakatu piesārņojumu.

ep Dualfilter T.I.P.S. filtru uzgaļi ir uzgaļi ar aizsardzību pret piesārņojumu, izmantojot divfāžu filtru. Divi filtra slāņi, kas izgatavoti no elastīga, hidrofobiska materiāla, perfekti iekļaujas uzgaļa konusā un aiztur gandrīz 100 % visu aerosolu1 un biomolekulu. Šo filtrējošo efektu nodrošina dažādi, skaidri definēti poru izmēri. Slānis, kas vērsts pret paraugu, nodrošina aizsardzību pret pilieniem, šļakatām un aerosoliem. Slānis, kas vērsts pret pipetes uzgaļa konusu, kalpo kā otra barjera pret piesārņojumu un droši saista biomolekulas. Noteikts gaisa caurlaides ātrums nodrošina pilnīgu parauga atgūšanu un parasto ātru pipetēšanu.
Tas ir zinātniski pierādīts - neviens filtrs neaizsargā labāk par ep Dualfilter T.I.P.S.!
Fraunhofera Toksikoloģijas un eksperimentālās medicīnas institūtā (ITEM) Hannoverē aklā testā tika pārbaudīti dažādu ražotāju filtrēšanas uzgaļi. Galvenā uzmanība tika pievērsta uzgaļa konusa piesārņojuma ar aerosolu novēršanai. Tika pētīta filtra ietekme uz sāls aerosoliem, kā arī uz biomolekulām (DNS fragmentiem). DNS fragmentu kvantitatīvo noteikšanu veica ar reālā laika PCR. Rezultāti liecina, ka ep Dualfilter T.I.P.S. pipetes uzgaļi konsekventi nodrošina ievērojami efektīvāku aizsardzību pret aerosoliem nekā citi komerciāli pieejamie filtrējošie uzgaļi. Attiecībā uz daļiņu caurlaidību (0,13 % +/- 0,11 %) ep Dualfilter T.I.P.S. pipešu uzgaļi ir 55 līdz 677 reizes efektīvāki nekā citu testēto ražotāju filtru uzgaļi. Testējot aizsardzību pret DNS fragmentiem, ep Dualfilter T.I.P.S. tika pierādīts, ka tie ir 21 līdz 600 reižu efektīvāki (0,02 % +/- 0,01 %). Sliktākie izmērītie rezultāti attiecībā uz daļiņu caurlaidību bija 88,00 % +/- 7,00 % un attiecībā uz DNS fragmentiem - 12,00 % +/- 5,20 %. Visi Eppendorf ep Dualfilter T.I.P.S., ep Dualfilter T.I.P.S. LoRetention un ep Dualfilter T.I.P.S. SealMax filtri ir izgatavoti no viena un tā paša polietilēna (PE), un tiem ir salīdzināma poru izmēru struktūra. Filtra uzgaļu filtrēšanas efektivitātes testēšanai nav standartizētu testēšanas metožu. Tāpēc tika veikts papildu pētījums ar ep Dualfilter T.I.P.S. SealMax, pamatojoties uz standartu EN 29463. Šis standarts attiecas uz filtru filtrēšanas efektivitātes testēšanu, piemēram, tādiem filtriem, ko izmanto tīro telpu tehnoloģijās vai farmācijas rūpniecībā. Sertificēta institūta veiktais filtra efektivitātes tests parādīja, ka ep Dualfilter T.I.P.S. SealMax minimālā daļiņu atdalīšanas efektivitāte ir 99,5 % attiecībā uz testa aerosola daļiņu izmēriem no 0,05 līdz 0,5 µm.
ep Dualfilter T.I.P.S. in PCR clean & Sterile ir sterilizēti ar elektronu stariem, ir pierādīts, ka tie nesatur pirogēnu un ir tīri PCR (nesatur cilvēka DNS, DNāzi, RNāzi un PCR inhibējošas vielas).

Pielietojums

  • DNS lietojumi (piem., PCR)
  • RNS lietojumi (piemēram, gēnu ekspresijas analīze)
  • Proteīnu lietojumi (piem., antivielu pētījumi)
  • šūnu kultūru lietojumi (piemēram, barotnes)
  • Lietojumi ar radioaktīvām vielām
  • Lietojumiem 384 mikroplatīšu formātā iesakām izmantot 16 vai 24 kanālu pipetes ar ep Dualfilter T.I.P.S.® 384

Funkcijas

  • Divējāda aizsardzība pret aerosoliem1) un biomolekulām
  • Divkārša pipetes un parauga aizsardzība
  • Bez PCR inhibitoru piedevām
  • Pieejams Eppendorf PCR clean/Sterile (sterils un bez pirogēniem) un Eppendorf Forensic DNA Grade (kriminālistikas DNS)
  • Testēts Fraunhofera Toksikoloģijas un eksperimentālās medicīnas institūtā (ITEM) Hannoverē, Vācijā
  • Katras ražošanas partijas kontrole neatkarīgā laboratorijā
  • Sertifikātu mājaslapā ir pieejami sertifikātu partijas sertifikāti
  • Filtrācijas efektivitātes sertifikāts saskaņā ar EN 29463 pieejams: sertifikātu mājaslapā

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Pipešu uzgaļi jomā

Pipešu uzgaļi (epT.I.P.S.®)

Ar epT.I.P.S. - oriģinālo Eppendorf "Totally Integrated Pipetting System" - uzgaļi ir optimāli pielāgoti Eppendorf pipetēm un, protams, atbilst arī EN ISO 8655 prasībām. Tas nodrošina minimālu pies...

Pipešu uzgaļi (epT.I.P.S.® BioBased)

Eppendorf epT.I.P.S.® BioBased ar tilpumu līdz 1250 µL paver jaunas durvis, lai padarītu laboratorijas darbu daudz ilgtspējīgāku, neapdraudot eksperimentu rezultātus. Izmantojot otrās paa...