Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Atpakaļ pie saraksta

Eppendorf SE Pipešu uzgaļi (epT.I.P.S.® BioBased)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Eppendorf epT.I.P.S.® BioBased ar tilpumu līdz 1250 µL paver jaunas durvis, lai padarītu laboratorijas darbu daudz ilgtspējīgāku, neapdraudot eksperimentu rezultātus. Izmantojot otrās paaudzes biopolimērus, kas izgatavoti no vismaz 90 % atjaunojamo izejvielu (piemēram, augu eļļas pārstrādes atkritumiem un atlikumiem vai izlietotas pārtikas eļļas), ir ievērojami samazināta šo pipešu uzgaļu un filtrējošo pipešu uzgaļu ar produktu saistītā oglekļa dioksīda pēda. "Vispārējie kvalitātes sertifikāti" par atbilstību standartiem un vispārējām kvalitātes prasībām, konkrētiem izstrādājumiem un partijām specifiski tīrības sertifikāti, kā arī "ACT sertifikāti" (neatkarīgs My Green Lab sertifikāts par ietekmi uz vidi) apstiprina labi zināmo produktu kvalitāti, ko varat sagaidīt no Eppendorf pipešu uzgaļiem. Papildus tam ir ilgtspējības faktors, kas, regulāri lietojot šos pipešu uzgaļus un filtrējošo pipešu uzgaļus, ievērojami samazinās jūsu laboratorijas oglekļa dioksīda emisiju.

Tāpat kā mūsu fosilā polipropilēna uzgaļi, arī šie uzgaļi ir ražoti atbilstoši ārkārtīgi augstiem kvalitātes un tīrības standartiem un ir izstrādāti tā, lai atbilstu visām specifiskajām prasībām, kas attiecas uz jūsu paraugiem. EpT.I.P.S.® BioBased pipetes uzgaļi, ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- un ep Dualfilter T.I.P.S.® SealMax® BioBased filtru pipešu uzgaļi prasa mazāk spēka, lai tos piestiprinātu un izstumtu, turklāt tie pilnībā noslēdzas un lieliski papildina jūsu Eppendorf pipetes, ar kurām tie veido pilnībā integrētu pipetēšanas sistēmu, kas nodrošina maksimālu precizitāti, precizitāti un reproducējamību. Tie optimāli papildina jūsu darba procesu. Turklāt tās palīdz jums padarīt jūsu laboratoriju ievērojami videi draudzīgāku.
Kopš stikla patēriņa materiāli tika izstumti no plastmasas patēriņa materiāliem, kas ražoti no naftas produktiem, tie ir kļuvuši neaizstājami laboratorijās visā pasaulē: Tie nodrošina kvalitātes standartus, kas nepieciešami arvien prasīgākā pētniecībā. Tas ir arvien lielāks izaicinājums ilgtspējas ziņā. Tāpēc Eppendorf pievērš uzmanību ne tikai jaunu produktu izstrādei, bet arī jaunu, videi draudzīgāku materiālu izstrādei. Mums pat izdevās atrast polipropilēnu, kura pamatā ir atjaunojamas izejvielas un kuru mēs tagad izmantojam jaunās paaudzes pipešu uzgaļu ražošanā.

Bioloģiski ražotie pipešu uzgaļi ir ne tikai ražoti no ilgtspējīgākiem izejmateriāliem, bet tagad tie ir pieejami arī atkārtoti ielādējamā variantā, kas atbilst tādām pašām tīrības un sterilitātes prasībām kā parastie vienreizlietojamie statīvi. Šis atkārtoti ielādējamais variants ietaupa līdz pat 54 % fosilās plastmasas, salīdzinot ar parastajiem statīviem, un ievērojami samazina laboratorijas atkritumu daudzumu. Jaunās uzlādes lieliski iekļaujas labi pazīstamajā epT.I.P.S.® Box 2.0.

Tādējādi abi punkti - biobāzētas izejvielas pipešu uzgaļiem un ievērojami samazināta plastmasas izmantošana uzlādēm - veicina laboratorijas CO2 bilances uzlabošanos un laboratorijas atkritumu samazināšanos.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Pipešu uzgaļi jomā

Pipešu uzgaļi (epT.I.P.S.®)

Ar epT.I.P.S. - oriģinālo Eppendorf "Totally Integrated Pipetting System" - uzgaļi ir optimāli pielāgoti Eppendorf pipetēm un, protams, atbilst arī EN ISO 8655 prasībām. Tas nodrošina minimālu pies...

Filtrēšanas padomi (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

ep Dualfilter T.I.P.S. filtru uzgaļi - vislabākā pipešu un paraugu aizsardzība pret nevēlamu un nepamanītu aerosolu, pilienu un šļakatu piesārņojumu.

ep Dualfilter T.I.P.S. filtru uzgaļi ir...