Katalogs

Systea GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Systea GmbH Fasāžu pamata konstrukcijas (KH35 / SZ20 / CS20)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Profilu sistēma metāla kasešu un alumīnija kompozītmateriālu paneļu slēptajai stiprināšanai horizontālā montāžas virzienā.

Pamatkonstrukciju sistēma, kuras pamatā ir KH35, SZ20 vai CS20, sastāv no vertikāliem T-veida profiliem vai "top hat" profiliem, horizontālām sistēmas sliedēm, U-veida vai L-veida sienas kronšteiniem un papildu piederumiem. Atbilstoši termiskajai slodzei un prasībām - L veida sienas kronšteini ir izgatavoti no alumīnija, nerūsējošā tērauda vai ar stikla šķiedru stiegrota poliamīda, U veida sienas kronšteini - no alumīnija vai nerūsējošā tērauda.

Horizontālās sistēmas sliedes ir iepriekš uzstādītas kasetēs augšējā un apakšējā malā, izmantojot kniedes. Iespraužamās sistēmas gadījumā kasetes pēc tam tiek uzstādītas būvlaukumā, izmantojot kasešu skavas. To darot, iespējami dažādi horizontālo savienojumu platumi.

Nesošos profilus savieno ar sienas kronšteiniem, izmantojot kniedes vai skrūves. To darot, bīdāmie punkti pārņem horizontālo (vēja) slodzi, bet fiksētie punkti pārņem horizontālo un vertikālo slodzi (pašizlādes slodzi). Montāža bez ierobežojumiem tiek panākta bīdāmajos punktos vertikālos garenvirziena caurumos. Katram balsta profilam ir atvēlēts viens fiksēts punkts.

Sienas kronšteinus pēc izvēles var aprīkot ar montāžas palīgierīci, kas atvieglo darbu ar tiem, nodrošinot balsta profila fiksāciju un turēšanu.

Termostop elementi ir pieejami kā termiskie sadalītāji, lai samazinātu siltuma tiltiņu veidošanos.

Izstiepumi līdz 480 mm.
Materiāls EN AW-6063 T 66

Alumīnija T profili
T 65 / 50
T 80 / 50

Alumīnija sistēmas profili
S-profils
Z-profils
Starta profils
Palodzes savienojuma profils
Plastmasas klips

Alumīnija augšējās cepures profili
30/50/50/50/50/30 (profila Nr. 781)"
40/50/50/50/50/40 (atloka biezums 3 mm)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Fasāžu pamata konstrukcijas jomā

Profilu sistēma redzamam stiprinājumam (ALWI-S)

Profilu sistēma redzamai lielformāta apšuvuma paneļu, piemēram, no šķiedru cementa, alumīnija kompozītmateriālu paneļiem vai HPL, fiksācijai.

Uz ALWI-S balstītā pamatkonstr...

Profilu sistēma redzamam stiprinājumam (ALKAPO)

Profilu sistēma ar slēgtu laidumu redzamai lielformāta fasādes paneļu, piemēram, no šķiedru cementa, alumīnija kompozītmateriālu paneļiem vai HPL, fiksācijai.

Izmantojot kastes fo...

Fasāžu pamata konstrukcijas (UKLA)

Profilu sistēma redzamai liela un maza formāta keramisko fasādes paneļu, piemēram, 40 x 40 cm vai 60 x 60 cm, stiprināšanai ar kronšteiniem.

Uz UKLA balstītā zemkonstrukcij...

Fasāžu pamata konstrukcijas (ALHO)

Profilu sistēma redzamai mazformāta un lielformāta koka apšuvuma materiālu, kā arī fasādes apšuvuma paneļu, piemēram, no šķiedru cementa, alumīnija kompozītmateriālu paneļu vai HPL, piestip...

Fasāžu pamata konstrukcijas (Beta Universal II (visible fixing))

No siltuma tiltiņiem brīva zemkonstrukciju sistēma lielformāta fasādes paneļu redzamai un slēptai piestiprināšanai.

BETA Universal II zemkonstrukciju sistēma bez siltuma ti...