Katalogs

Systea GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Systea GmbH Fasāžu pamata konstrukcijas (UBEKA)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Profilu sistēma lielformāta fasādes paneļu, piemēram, no šķiedru cementa, HPL, keramikas, dabīgā akmens vai stikla, slēptajai stiprināšanai, izmantojot paneļu atbalsta profilus otrā pusē.

Uz UBEKA balstītā pamatkonstrukciju sistēma sastāv no vertikāliem alumīnija T-veida balsta profiliem, sienas kronšteiniem, papildu piederumiem, horizontāliem uzgaļu profiliem, kas izvietoti ar tādiem pašiem attālumiem kā apšuvuma režģis, un vertikāliem paneļu nesošajiem profiliem. Atbilstoši termiskajai slodzei un prasībām - sienas kronšteini ir izgatavoti no alumīnija, nerūsējošā tērauda vai ar stikla šķiedru stiegrota poliamīda.

UBEKA ļauj nomainīt, aizstāt vai vēlāk ievietot atsevišķus apšuvuma elementus, neizvirzot blakus esošo elementu no tā iepriekš uzstādītās pozīcijas.

ALKAPO var izmantot kā pamata sistēmu ēkām, kuru ārsienas nav piemērotas izmantošanai kā stiprinājuma pamatnes.

Alumīnija T veida nesošos profilus savieno ar sienas kniedēm, skrūvēm vai skrūvēm. To darot, bīdāmie punkti pārņem horizontālās (vēja) slodzes, bet fiksētie punkti pārņem horizontālās un vertikālās slodzes (pašnesošās slodzes). Vertikālajos bīdāmajos caurumos tiek nodrošināta uzstādīšana bez ierobežojumiem. Katram balsta profilam ir atvēlēts viens fiksēts punkts.

Katram stiprinājuma elementam ir nepieciešami vismaz divi vertikālie paneļa balsta profili, kas ir savienoti ar uzgaļu profiliem.

Sienas kronšteini pēc izvēles var būt aprīkoti ar montāžas palīgierīci, kas atvieglo darbu ar balsta profilu, ļaujot to nostiprināt un turēt.

Termostop elementi ir pieejami kā termiskie sadalītāji, lai samazinātu siltuma tiltu veidošanos.

Izstiepumi līdz 480 mm.
Materiāls EN AW-6063 T 66

Alumīnija sistēmas profils
Balsta profils 99,5/35,1 mm divpusējs
Balsta profils 70/35,1 mm divpusējs
Balsta profils 46/23 mm vienpusējs
Pamatnes profils 89,2/35,25 mm
Atbalsta profils 61/34 mm

Sistēmas piederumi
Uzgaļi 25/8-100 1F, 2, 2R tips

Alumīnija T profili
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 45
T 110 / 70

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Fasāžu pamata konstrukcijas jomā

Profilu sistēma redzamam stiprinājumam (ALWI-S)

Profilu sistēma redzamai lielformāta apšuvuma paneļu, piemēram, no šķiedru cementa, alumīnija kompozītmateriālu paneļiem vai HPL, fiksācijai.

Uz ALWI-S balstītā pamatkonstr...

Profilu sistēma redzamam stiprinājumam (ALKAPO)

Profilu sistēma ar slēgtu laidumu redzamai lielformāta fasādes paneļu, piemēram, no šķiedru cementa, alumīnija kompozītmateriālu paneļiem vai HPL, fiksācijai.

Izmantojot kastes fo...

Fasāžu pamata konstrukcijas (UKLA)

Profilu sistēma redzamai liela un maza formāta keramisko fasādes paneļu, piemēram, 40 x 40 cm vai 60 x 60 cm, stiprināšanai ar kronšteiniem.

Uz UKLA balstītā zemkonstrukcij...

Fasāžu pamata konstrukcijas (ALHO)

Profilu sistēma redzamai mazformāta un lielformāta koka apšuvuma materiālu, kā arī fasādes apšuvuma paneļu, piemēram, no šķiedru cementa, alumīnija kompozītmateriālu paneļu vai HPL, piestip...

Fasāžu pamata konstrukcijas (Beta Universal II (visible fixing))

No siltuma tiltiņiem brīva zemkonstrukciju sistēma lielformāta fasādes paneļu redzamai un slēptai piestiprināšanai.

BETA Universal II zemkonstrukciju sistēma bez siltuma ti...