Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Distances sprieguma testeris dzelzceļa un EVU lietojumiem (KP-Test 5D dual )

Izmeklēšanas pieprasījums  

Pirms remonta un apkopes darbu veikšanas jāievēro pieci drošības noteikumi. Viens no tiem ir "pārbaudīt, vai nav sprieguma". Šim nolūkam ir nepieciešams aprīkojums, kas skaidri un droši norāda sprieguma stāvokli. PFISTERER KP-Test 5 sērija atbilst visaugstākajiem drošības standartiem visā pasaulē un piedāvā pareizo risinājumu jebkuram pielietojumam. Tagad ir pieejams arī bezkontakta variants - jaunais KP-Test 5D dual.

KP-Test 5D duālais sprieguma detektors darbojas pēc lauka zondes principa. Lauka zonde nosaka elektrisko lauku ap sprieguma detektoru. Lauka intensitāti uzrauga novērtēšanas bloks. Ja tas pārsniedz noteikto slieksni, sprieguma detektors parāda "darba spriegums ir klāt". Ja vērtība netiek sasniegta, ierīce signalizē, ka spriegums nav klāt.

Drošība ar gaismu un skaņu
Tāpat kā visi KP-Test 5 saimes locekļi, arī KP-Test5D dual pēc ieslēgšanas veic uzticamu pašpārbaudi. Testa rezultāts tiek paziņots, izmantojot pārbaudīto dua lsistēmu, kas ietver vizuālu un akustisku signālu. Turklāt proporcionāls akustiskais brīdinājuma signāls skaidri norāda, kad KP-Test 5D dual tuvojas vadam zem sprieguma - agrīnā posmā, pirms tiek sasniegts faktiskais reakcijas slieksnis. Tas darbojas ar skaņas signālu ar samazinošiem intervāliem, līdzīgi kā transportlīdzekļa atpakaļgaitas sensors.

Jebkur un jebkuros laika apstākļos
Neatkarīgi no tā, vai lietus, migla vai temperatūra ir no -25 °C līdz +70 °C, KP-Test 5D dual droši un droši nosaka spriegumu jebkuros apstākļos. Īpaši jaudīgas gaismas diodes nodrošina skaidri redzamu signālu - pat spilgtā apgaismojumā vai spēcīgā saules gaismā. Integrētais akustiskais signāls ir skaidri dzirdams pat trokšņainos vides apstākļos, piemēram, vējā uz gaisvadu elektrolīniju torņiem.

Viegla lietošana
Ar KP-Test 5D dual, kura kopējais garums ir mazāks par vienu metru un svars - 1 080 grami, to ir viegli lietot jebkurā situācijā - gan lietojot uz torņa, gan transportējot ergonomiskajā somā ar pleca siksnu. Tādējādi sprieguma detektors nodrošina papildu drošību ikdienas lietošanā.

Divi testēšanas diapazoni
KP-Test 5D dual ir īpaši elastīgs specifiskiem lietojumiem. Tam ir divi pārslēgšanas līmeņi dažādu spriegumu un frekvenču testēšanai. Vienlaikus ir dažādi ierīces tipi izmantošanai dzelzceļa un pārvades tīklu scenārijos. Tādējādi var skaidri noteikt spriegumus no 110 kV ar 16,7 Hz vai 110 kV 50 Hz līdz 420 kV 50 Hz.

Priekšrocības
  • Uzticama pašpārbaude
  • Skaidra signalizācija
  • Vizuāls un akustisks signāls
  • Proporcionāls akustiskais brīdinājuma signāls
  • Viegls un kompakts
  • Lietošana jebkuros laika apstākļos
  • Testēts saskaņā ar DIN VDE V 0682-417
  • Saites uz produktu ca

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Spriegojuma pārbaudītāji jomā

Spriegojuma pārbaudītāji (KP-Test 5)

Strādājot ar elektriskajām sistēmām, cilvēku drošība un īpašuma bojājumu novēršana ir galvenās prioritātes. Ir būtiski pārliecināties, ka nav pieejams spriegums. PFISTERER sprieguma detektori apvieno...