Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Spriegojuma pārbaudītāji (KP-Test 5)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Strādājot ar elektriskajām sistēmām, cilvēku drošība un īpašuma bojājumu novēršana ir galvenās prioritātes. Ir būtiski pārliecināties, ka nav pieejams spriegums. PFISTERER sprieguma detektori apvieno maksimālu uzticamību un vienkāršu lietošanu vienā ierīcē. KP-Test 5 produktu saimes pamatā ir mūsu gadu desmitiem ilgā pieredze praktisku drošības ierīču izstrādē.

Uzticama pašpārbaude
KP-Test 5 sērijas sprieguma detektori pēc ieslēgšanas veic automātisku pašpārbaudi. Sprieguma detektors dod gatavības signālu tikai tad, ja šis tests ir veiksmīgs un ierīce darbojas pareizi. Tādējādi lietotājs var būt pilnīgi pārliecināts, ka sprieguma detektors darbojas, kā tam vajadzētu. Standarta mērījums nav nepieciešams.

Divkārša pārliecība
Lai novērstu nelaimes gadījumus, ir svarīgi skaidri norādīt testa rezultātu. Tāpēc PFISTERER izmanto pārbaudīto divkāršo vizuālo un akustisko signalizācijas sistēmu KP-Test 5. Ja nav darba sprieguma, detektors rāda zaļu nepārtrauktu gaismu bez signāla signāla. Bet, ja "darba spriegums ir", mirgo sešas sarkanas gaismas diodes un atskan signāla signāls.

Aprīkots jebkuram uzdevumam
Neatkarīgi no tā, vai detektors atrodas slēgtās telpās vai ārpus telpām, saulē vai lietū, sniegā vai salā - KP-Test 5 nodrošina uzticamus rezultātus visos vides apstākļos. Īpaši spēcīgas gaismas diodes nodrošina skaidri redzamu signālu - pat spilgtā apgaismojumā vai spēcīgā saules gaismā. Akustiskais signāls ir skaidri dzirdams pat trokšņainā vai vējainā vidē, pateicoties tā skaļumam un frekvenču diapazonam.

Pareizā ierīce visdažādākajiem lietojumiem
KP-Test 5 ģimene piedāvā pareizo sprieguma detektoru visdažādākajiem lietojumiem. Vidējs vai augsts spriegums, maiņstrāva vai līdzstrāva izmantošanai gaisvadu elektrolīnijās, sadales iekārtās, apakšstacijās vai dzelzceļa sistēmās. Visas ierīces ir individuāli pielāgotas mūsu klientu prasībām. PFISTERER piedāvā risinājumus visiem sprieguma līmeņiem no 1 līdz 420 kV maiņstrāvas.

Priekšrocības
  • Uzticama pašpārbaude
  • Nav nepieciešami atskaites mērījumi
  • Skaidra signalizācija
  • Vizuāls un akustisks signāls
  • Izmantošana jebkuros laika apstākļos
  • Testēts atbilstoši EN 61243-1
  • Daudzvalodu ierīces marķējums

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Spriegojuma pārbaudītāji jomā

Distances sprieguma testeris dzelzceļa un EVU lietojumiem (KP-Test 5D dual )

Pirms remonta un apkopes darbu veikšanas jāievēro pieci drošības noteikumi. Viens no tiem ir "pārbaudīt, vai nav sprieguma". Šim nolūkam ir nepieciešams aprīkojums, kas skaidri un droši norāda spriegu...