Katalogs

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Par ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Tradīcijas. Partnerattiecības. Inovācijas.

2004. gada aprīlī dibinātais Arno (UK) Limited bija pirmais ARNO-Werkzeuge māsas uzņēmums ārzemēs. Mēs apgādājam un atbalstām Lielbritānijas mašīnbūves nozari ar augsto tehnoloģiju konkurētspējīgiem produktiem, kas izstrādāti un ražoti Vācijā.

Mums ir aizraušanās ar precizitāti.

ARNO-Werkzeuge apvieno vācu tradīcijas ar vispasaules jaunākajām griešanas tehnoloģijām. Mēs sasniedzam izcilus rezultātus, nepārtraukti pētot, izstrādājot un ieviešot jauninājumus ARNO instrumentos. Jaunu materiālu testēšana un izpēte ļauj mums gadu no gada ieviest jaunus augstas veiktspējas izstrādājumus, kas iztur ātrdarbīgas apstrādes un apstrādes ar lielu padevi nodilumu. Mūsu modulārās sistēmas nodrošina lielāku elastību jūsu projektiem.

Klientu atsauksmes un komandas darbs visās nodaļās ir atslēga, lai izmantotu mūsu zinātību un izpildītu īpašus risinājumus ar iespēju tos vēlāk iekļaut mūsu standarta programmā.

Mūsu populāras un ekonomiskas urbšanas sistēmas SHARK-Drill, SHARK-Drill² un SHARK-Cut, kā arī AKB īso caurumu urbji un plašais maināmo plākšņu klāsts atspoguļo mūsu pieredzi un kompetenci precīzijas instrumentu jomā. Papildu produkti frēzēšanai vai dalīšanai un rievu izgriešanai padara mūsu produktu klāstu pilnīgu.

ARNO-Werkzeuge ir labi pazīstama ar savu uzticamību un augstu veiktspēju visā pasaulē.

Ļoti izturīgs, stabils un precīzs: Ja meklējat alternatīvu cietskābsudraba urbjmašīnām ar...

Rezultāts ir ilgs darbarīka kalpošanas laiks un augsts ātrums, kā arī droši procesi. Ī...