Katalogs

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH 3D mērīšanas sistēmas (ACCURA)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Risinājums, kas aug kopā ar jums

Vai veiktspēja un precizitāte ir jūsu galvenās prioritātes? Pateicoties plašajam konfigurāciju klāstam, ZEISS ACCURA var pielāgot jūsu vajadzībām - un budžetam. Turklāt modulārā konstrukcija padara sistēmu noturīgu pret nākotni: ACCURA var modificēt, lai atbilstu mainīgajām prasībām attiecībā uz konfigurāciju, sensoriem un programmatūru.

Nākotnes nodrošinājums

Pateicoties moduļu konstrukcijai, ZEISS ACCURA ir gatava nākotnes prasībām. Tā aug līdz ar jūsu prasībām attiecībā uz aprīkojumu, sensoriem un programmatūru. Pateicoties kontaktiem un optiskajiem sensoriem, kā arī skenēšanai, ZEISS ACCURA uzreiz spēj izmantot vairākus sensorus.

Mazs svars, augsta dinamika

ZEISS ACCURA tilts, kas izgatavots no tērauda un alumīnija, ir ļoti stingrs, bet tajā pašā laikā plāns. Alumīnija elementi ir pārklāti ar ZEISS CARAT tehnoloģiju, lai uzlabotu temperatūras stabilitāti un kalpošanas laiku. Samazinātais kustīgo daļu svars uzlabo iekārtas dinamisko stingrību.

Temperatūras diapazons no 20ºC līdz 26ºC

ZEISS ACCURA tilts ir pārklāts ar putu izolācijas tehnoloģiju, kas ir jauna veida augstas veiktspējas izolācija. Korpusa pārsegi nodrošina maksimālu izolāciju un minimālu biezumu. Tas ļauj operatoram izvēlēties mērījumu laboratorijas temperatūru no 20ºC līdz 26ºC.

Uzturēšanai draudzīgs dizains

Visus tilta korpusa paneļus var noņemt un uzstādīt no jauna, veicot tikai dažas darbības. Tas samazina apkopes veikšanai nepieciešamo laiku un palielina iekārtas pieejamību.

Precizitāte līdz stūriem

Katram ZEISS ACCURA izmēram ir maksimāli palielināts mērījumu diapazons. Tas garantē mērījumu precizitāti stūros.

VAST navigators

ZEISS ACCURA standarta aprīkojumā ir VAST navigatora tehnoloģija, kas nodrošina vēl ātrāku kalibrēšanu, tuvošanos un skenēšanu, kā arī uzlabotu precizitāti.

Papildaprīkojums Augstas dinamikas pakete

Augstas dinamikas pakete pārvērš ZEISS ACCURA par ātrgaitas mērīšanas iekārtu. Tā nodrošina pārvietošanās ātrumu līdz pat 800 mm/s. Lielā ātruma dēļ mašīnas mērīšanas zonai nepieciešama papildu aizsardzība. Lāzera skeneri uzrauga aizsargjoslu ap mašīnu. Ja kāds iekļūst drošības zonā, ZEISS ACCURA nekavējoties samazina ātrumu. Kad zona ir atbrīvota, ātrgaitas mērīšanas darbības tiek automātiski atsāktas no jauna. Šī drošības tehnoloģija ir iekļauta augstas dinamikas pakotnē.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu 3D mērīšanas sistēmas jomā

3D mērīšanas sistēmas (CONTURA)

Kompaktās klases references mašīna

CONTURA - plaša ZEISS platforma elastīgai, uzticamai un bezkompromisa kvalitātes nodrošināšanai. Jaunākā paaudze ir vēl precīzāka un pied...

3D mērīšanas sistēmas (XENOS)

Atsauce

ZEISS XENOS darbojas visur, kur tiek prasīta maksimāla precizitāte - pētniecības institūtu mērījumu laboratorijās, kosmiskās aviācijas un optiskās rūpniecības nozar...

3D mērīšanas sistēmas (MMZ T)

Apbrīnojama mērījumu diapazona un precizitātes kombinācija.Ideāli piemērots lieliem pārnesumiem.

Ar mērījumu diapazonu līdz 14,8 m³ MMZ T līnija ir lielākā no Carl Zei...

3D mērīšanas sistēmas (MMZ E)

Ideāli piemērots lielu detaļu iekraušanai vienā līmenī ar grīdu.

MMZ E portālceltņu mērīšanas mašīnas ir ideāli piemērotas ar grīdas konveijeru transportētu detaļu pārbaude...

3D mērīšanas sistēmas (MMZ G)

Nepārspējams varenums

MMZ G līnijas lielās tilta tipa mašīnas atbilst visaugstākajām prasībām: tām ir lielākais mērījumu diapazons no visām Carl Zeiss piedāvātajām mērīšana...