Katalogs

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH 3D mērīšanas sistēmas (XENOS)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Atsauce

ZEISS XENOS darbojas visur, kur tiek prasīta maksimāla precizitāte - pētniecības institūtu mērījumu laboratorijās, kosmiskās aviācijas un optiskās rūpniecības nozarēs. Augstas klases mašīna apvieno precizitāti uz tehniski iespējamām robežām ar gandrīz viena kubikmetra mērījumu diapazonu.

Inovatīva mehāniskā konstrukcija

ZEISS XENOS pārsteidz ar savu jauno mehānisko konstrukciju, kuras pamatā ir pārbaudītais ZEISS CenterMax. Atšķirībā no standarta tilta tipa konstrukcijas Y virzošās līnijas atrodas sānu sienu augšpusē, kas atdala visas kustīgās asis no iespīlēšanas zonas. Tā kā Y virzienā pārvietojas tikai šķērssija, kustīgās masas ir mazākas. Tā visu laiku paliek nemainīga - tas ir patiess ieguvums salīdzinājumā ar kustīgu galdu. Samazinātais svars un nemainīgi kustīgās masas kopā nodrošina optimālu piedziņu koordināciju attiecībā uz paātrinājumu un maksimālo ātrumu.

Lineārās piedziņas visās asīs

ZEISS XENOS izmanto lineārās piedziņas visās asīs. Priekšrocības: liels ātrums, ļoti ātrs paātrinājums, augsta pozicionēšanas precizitāte un piedziņas bez bīdes spēka. Saistībā ar augstas izšķirtspējas skalu lineāro piedziņu izmantošana ZEISS XENOS nodrošina ļoti augstu trajektorijas ievērošanu un ārkārtīgi augstu pozicionēšanas precizitāti zem 100 nanometriem. Piemēram, spalvas novirze ir konstantāka, un tas nodrošina lielāku precizitāti. Vēl viens ieguvums ir acīmredzams, mērot izliektas virsmas: jo drošāk un precīzāk ir iespējams noteikt kļūdas, jo precīzāk ir iespējams noteikt norādīto trajektoriju.

Virtuālā centrālā piedziņa

ZEISS XENOS ir divi lineārie piedziņas mehānismi Y virzienā, kas ir sinhronizēti, izmantojot jaunu ZEISS izstrādātu tehnoloģiju - centrālo piedziņu. Tā nodrošina optimālu piedziņu spēka sadalījumu atkarībā no X ass stāvokļa. To nodrošina jaunākās paaudzes kontrolieris un algoritms. Tas ir galvenais elements, kas nodrošina maksimālu precizitāti un labāko iespējamo ceļa ievērošanu visā mērījumu diapazonā.

Silīcija karbīda keramika

ZEISS XENOS izmanto inovatīvu silīcija karbīda keramiku tām mašīnas konstrukcijas daļām, kas ir svarīgas precizitātes ziņā. Līdz šim šis materiāls reti tika izmantots salīdzināma izmēra vai precizitātes detaļām. Salīdzinot ar standarta alumīnija oksīda keramiku, silīcija karbīda keramika uzrāda par aptuveni 50 % mazāku termisko izplešanos, līdz pat 30 % lielāku stingrību un par 20 % mazāku svaru. Salīdzinot ar tēraudu, tas nodrošina divreiz lielāku stingrību, bet uz pusi mazāku svaru.

Uzlabots VAST zelts

ZEISS XENOS standarta komplektācijā ir ZEISS VAST zelta references zonde. ZEISS XENOS izstrādes laikā šis jaudīgais ZEISS sensors tika vēl vairāk optimizēts, lai nodrošinātu lielāku precizitāti un atkārtojamību. Jauna ir arī ZEISS XENOS stingrāka savienojuma konstrukcija ar tvertni. VAST zelta sensors ir paredzēts līdz pat 800 milimetru gariem spalvai un spalvai ar svaru līdz 500 gramiem, tostarp asimetriskām spalvas konfigurācijām.

Optimizēti gaisa gultņi

Jaunie gaisa gultņi ar vēl stingrāku savienojumu uzlabo stabilitāti un tādējādi nodrošina lielāku precizitāti.

Uzlabota elektronikas konstrukcija

Visu koordinātu mērīšanas mašīnu kustīgo kabeļu ietekme uz precizitāti ir nepārprotami samazināta, pateicoties uzlabotai atdalīšanai un jaunai elektronikas koncepcijai ar decentralizētiem moduļiem. Lai sasniegtu maksimālu precizitāti, arvien lielāka nozīme ir jaunām datorizētās precizitātes (CAA) pieņemšanas metodēm un papildu CAA korekcijām.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu 3D mērīšanas sistēmas jomā

3D mērīšanas sistēmas (CONTURA)

Kompaktās klases references mašīna

CONTURA - plaša ZEISS platforma elastīgai, uzticamai un bezkompromisa kvalitātes nodrošināšanai. Jaunākā paaudze ir vēl precīzāka un pied...

3D mērīšanas sistēmas (ACCURA)

Risinājums, kas aug kopā ar jums

Vai veiktspēja un precizitāte ir jūsu galvenās prioritātes? Pateicoties plašajam konfigurāciju klāstam, ZEISS ACCURA var pielāgot jūsu vaja...

3D mērīšanas sistēmas (MMZ T)

Apbrīnojama mērījumu diapazona un precizitātes kombinācija.Ideāli piemērots lieliem pārnesumiem.

Ar mērījumu diapazonu līdz 14,8 m³ MMZ T līnija ir lielākā no Carl Zei...

3D mērīšanas sistēmas (MMZ E)

Ideāli piemērots lielu detaļu iekraušanai vienā līmenī ar grīdu.

MMZ E portālceltņu mērīšanas mašīnas ir ideāli piemērotas ar grīdas konveijeru transportētu detaļu pārbaude...

3D mērīšanas sistēmas (MMZ G)

Nepārspējams varenums

MMZ G līnijas lielās tilta tipa mašīnas atbilst visaugstākajām prasībām: tām ir lielākais mērījumu diapazons no visām Carl Zeiss piedāvātajām mērīšana...