Katalogs

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Par Arno Arnold GmbH

ARNOLD uzņēmuma vēsture aizsākās 1864. gadā kā klasiskā tango instrumenta - bandoniju - ražotājs. Kopš uzņēmuma atjaunošanas 1949. gadā Arno Arnold ir kļuvis par vienu no vadošajiem elastīgo aizsardzības līdzekļu ražotājiem rūpniecības uzņēmumiem.

Uzņēmums izstrādā, projektē un ražo aizsargpārklājumu sistēmas ar lielu rūpību un atbildību par kvalitāti "Ražots Vācijā".

ARNOLD komandai augstas tehniskās kvalitātes produktu ražošana un sekošana līdzi pārmaiņām nozarē un starptautisko klientu vēlmēm ir gan izaicinājums, gan pienākums. Uzņēmuma inovatīvo spēku apliecina daudzie patentu pieteikumi, lietderīgo modeļu un rūpnieciskā īpašuma tiesības, piemēram, Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet un pavisam nesen Elegano - visi mašīnu aizsargi, kas ir ļoti elastīgi un droši un piemēroti visdažādākajiem mašīnu un apstrādes centru, kā arī automobiļu rūpniecības un medicīnas tehnoloģiju lietojumiem.

Inovatīvie aizsargpārsegi vienādā mērā apvieno elastību, funkcionalitāti un izturību. Mašīnas un sistēmas ar "Arnold inside" var strādāt ar nemainīgu precizitāti, jo tiek novērsti ilgstoši dīkstāves laiki vai augstas rezerves daļu izmaksas.

Pagarinājuma slēdzene (QuickStep)

QuickStep ir aprīkots ar izvelkamās pieturas funkciju un ir piestiprināts pie dažādiem aizsargvāciņa segmentiem. QuickStep var izmantot arī citu opciju, piemēram, mūsu patentēto aizmugurējo telesko...

Barošanas ķēdes (Catena)

Catena ir pašnesoša, elastīga vadotņu sistēma, ko var uzstādīt pārvietojamos aizsargpārsegos vertikāliem lietojumiem vai jumta pārsegos.

To izstrādāja ARNO ARNOLD, pamatojoties uz savu p...

Vadošās sistēmas un iespējas

Vadošās sistēmas tiek izstrādātas saskaņā ar klienta specifikācijām. Mēs ar prieku palīdzēsim jums izstrādāt optimālu vadotņu ģeometrijas atbilstību/konfigurāciju.

Sensori

Iespējamie sensori savienotajam vākam

  • Paātrinājuma sensors: piemēram, lai klasificētu un kvantitatīvi noteiktu veiktos triecienus un tādējādi noteik...

Ja automatizācijā ir nepieciešama drošība, bieži tiek izmantoti mašīnu apvalki, t.i., papildu aiz...

ArnoPure nodrošina līdzsvaru starp aizsargfunkciju, augstu darbības gludumu un ilgu kalpo&...