Katalogs

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Par Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Piekabes profesionālai lietošanai

  • Piekabes vieglajiem automobiļiem
  • PIEKABES AR PNEIMOBREMZĒM
  • KRAVAS AUTOMOBIĻU PIEKABES
  • SPECIĀLIE TRANSPORTLĪDZEKĻI

Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH ražo vairāk nekā 570 modeļu vairāk nekā 25 sērijās ar kopējo masu no 0,6 līdz 7,0 t.

Piekabju klāstā ir ne tikai vieglo automobiļu, universāļu, celtniecības tehnikas, garo materiālu, kabeļu un konteineru transportieri, trīspusēji pašizgāzēji, platformas un kastu piekabes, bet arī pārvietojamie barjeru paneļi un iepriekšēja brīdinājuma paneļi, kā arī ceļu un autoceļu uzturēšanas piekabes.

Trebbiner ražotās piekabes ir paredzētas komerciālai lietošanai. Tām ir jāiztur raupja ikdienas dzīve ar lielu slodzi. Tāpēc piekabju rāmji ir pilnībā metināti un pilnībā karsti cinkoti. To novērtē mūsu klienti no tirdzniecības, tirdzniecības un amatniecības nozarēm.

Mēs izvirzām īpaši augstas prasības saviem vietējiem un ārvalstu piegādātājiem. Tāpēc mēs parasti izmantojam tikai firmas asis ar izcilu balstiekārtu darbību, lielu nobraukumu, kā arī riteņu gultņiem un balstiekārtu, kam nav nepieciešama apkope.

Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH tika dibināta 1997. gada pavasarī, un to vada trīs vadošie partneri. Pati rūpnīca var balstīties uz senām Trebbiner piekabju tradīcijām. Tās efektivitātes un spēka pamatā ir radošums apvienojumā ar modernām tehnoloģijām.

Uzņēmumam šobrīd ir vairāk nekā 150 dīleru tīkls Vācijā. Šis dīleru tīkls ir pamats ātrai un nekomplicētai servisa un rezerves daļu izplatīšanai.

Mūsu klientu apmierinātībai ir visaugstākā prioritāte mūsu uzņēmuma politikā. Tāpēc mēs sev izvirzām augstus starptautiskus kvalitātes standartus. Pēc ļoti rūpīgas sagatavošanās un lielām pūlēm Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH 2000. gada novembrī ieguva sertifikātu saskaņā ar DIN EN ISO 9001.
Kopš tā laika mēs veiksmīgi piemērojam kvalitātes vadību savā uzņēmumā.

Saritināmā brezenta piekabes

  • Augstas kravnesības iekrāvēju jomā mēs piedāvājam jums bīdāmu brezenta virsbūvi dažādos dizaina variantos īpašiem transporta uzdevumiem

Vadāmās piekabes

Augstais iekrāvējs ar grozāmo galdu

  • Lieliskas gaitas īpašības
  • Var vadīt ar BE klases autovadītāja apliecību
  • Pārslodzes bremze ar automātisko atpakaļgaitas un stāv...

Garu materiālu piekabes

Pilnībā karsti cinkota rāmja konstrukcija ar V veida jūgstievi; bezapkopes vācu ass bloks ar mīkstu gumijas balstiekārtu un augstu pašblīvējumu; pārbrauktuves bremze ar automātisko atpakaļgaitas un...

Firefighter trailers

augstumā regulējama vilkšanas ierīce, karsti cinkota

Īpašie transportlīdzekļi

Papildus "klasiskajām" piekabēm mūsu uzņēmuma produktu klāstā ir daudz speciālu transportlīdzekļu visdažādākajiem pielietojumiem.

Pašizgāzēji ar aizmugurējo izkraušanu

Universālā celtniecības piekabe

  • Zemais iekraušanas augstums, lielais klīrenss un 45 grādu apgāšanās leņķis ir piemēroti beramkravu un ekskavatoru transportēšanai
  • Plašs pied...

Trīspusējie pašizgāzēji

Karsti cinkota sieta piekare trīsvirzienu pašizgāzējam, trīspusēji šūpojoša; acs platums 40 mm. Nepieciešams trīsvirzienu pašizgāzēja aprīkojums ar stūra statņiem.

Piekabju virsbūves

Pastiprināts, pazemināts rāmis ar stabiliem stūra statņiem, metināts un pilnībā karsti cinkots; iekraušanas zonas augstums apm. 420 mm; karsti cinkots V veida vilcējstienis; lodveida sakabe; bezapk...

Pašizgāzēju kravas kastes

Mēs piedāvājam plašu piederumu klāstu gan trīsvirzienu, gan aizmugurējiem pašizgāzējiem.

No anodēta ekstrudēta alumīnija profiliem izgatavots trīspusēji šūpojams stiprinājums; trīsvirzi...

Brezenta pārklāju rāmji

Jūsu kravas automašīnai - gan jaunai, gan lietotai - mēs izgatavosim pielāgotu virsbūvi.

piemēram, sānu sienas un jumts ir pilnībā pārvietojami, un tas notiek vienā mirklī

Evakuācijas virsbūves

Augstumā regulējamas iekraušanas un transportēšanas zonas 2 automašīnām