Katalogs

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Par Heimerle + Meule GmbH

Kā Vācijas vecākā zelta un sudraba rafinēšanas rūpnīca Heimerle + Meule pārstāv paliekošas vērtības.

dibināta Pforcheimā 1845. gadā, mēs esam kļuvuši par vienu no vadošajiem pilna servisa pakalpojumu sniedzējiem dārgmetālu apstrādes tirgus sektorā.

Pārveidota 2013. gadā, Heimerle + Meule grupa tagad ir viens no lielākajiem dārgmetālu pārstrādātājiem Eiropā ar vairāk nekā 1000 darbiniekiem septiņās valstīs.

Uzņēmumā Heimerle + Meule uzmanības centrā vienmēr ir bijis klients. Uzticamība, uzticamība un kompetence - šīs īpašības mūs raksturo kā godīgu partneri. Tradīcijās nostiprināta un ar inovatīvām idejām apņēmības pilna - tā mēs radām pamatu pārliecinošiem risinājumiem.

Heimerle + Meule grupa ir integrēta Lībekā bāzētajā Possehl grupā, kurā ir daudz iespēju ekonomiskajai iniciatīvai. Produktu un pakalpojumu portfelis aptver plašu spektru - no dārgmetālu pārstrādes un tirdzniecības, dārgmetālu pusfabrikātu izstrādājumiem juvelierizstrādājumiem un tehnoloģijām, galvanizācijas ķīmijas un aprīkojuma, virsmu pārklājumiem līdz investīciju un zobārstniecības produktiem.

Mēs ar nepacietību gaidām jūs INVEST izstādē

štutgartē

2024. gada 26. - 27. aprīl...

Uzņēmums Heimerle + Meule jau vairāk nekā četrus gadus tirgū ļoti veiksmīgi pārdod Eldy Plus® materiālus. Līdz šim tos varēja piedāvāt tikai apmierinātiem klientiem kā frēzēšanas materiālu. Taču tagad tas mainās, pateicoties jaunajam FilaPrintM printerim!

Mēs ar nepacietību gaidām jūs Blechexpo 2023. gadā.

2023. gada 07. - 10. novembr...