Katalogs

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Par Heimerle + Meule GmbH

Kā Vācijas vecākā zelta un sudraba rafinēšanas rūpnīca Heimerle + Meule pārstāv paliekošas vērtības.

dibināta Pforcheimā 1845. gadā, mēs esam kļuvuši par vienu no vadošajiem pilna servisa pakalpojumu sniedzējiem dārgmetālu apstrādes tirgus sektorā.

Pārveidota 2013. gadā, Heimerle + Meule grupa tagad ir viens no lielākajiem dārgmetālu pārstrādātājiem Eiropā ar vairāk nekā 1000 darbiniekiem septiņās valstīs.

Uzņēmumā Heimerle + Meule uzmanības centrā vienmēr ir bijis klients. Uzticamība, uzticamība un kompetence - šīs īpašības mūs raksturo kā godīgu partneri. Tradīcijās nostiprināta un ar inovatīvām idejām apņēmības pilna - tā mēs radām pamatu pārliecinošiem risinājumiem.

Heimerle + Meule grupa ir integrēta Lībekā bāzētajā Possehl grupā, kurā ir daudz iespēju ekonomiskajai iniciatīvai. Produktu un pakalpojumu portfelis aptver plašu spektru - no dārgmetālu pārstrādes un tirdzniecības, dārgmetālu pusfabrikātu izstrādājumiem juvelierizstrādājumiem un tehnoloģijām, galvanizācijas ķīmijas un aprīkojuma, virsmu pārklājumiem līdz investīciju un zobārstniecības produktiem.

3D printēšana no dārgmetāla

DMLS (Direct Metal Laser Sintering - tiešā metāla lāzera saķepināšanas tehnoloģija) ir revolucionāra tehnoloģija, ko mūsu meitasuzņēmums Cooksongold izstrādāja tieši juvelierizstrādājumu un pulkste...

Lāzerkausēšanas iekārtas (Precious M 080 )

Precious M 080 - mašīna visaptverošam risinājumam
Tiešā metālu lāzersinterēšana (DMLS) ir viens no modernākajiem procesiem juvelierizstrādājumu ražošanā. Ar iekārtu PRECIOUS M...

Mēs ar nepacietību gaidām jūs INVEST izstādē

štutgartē

2024. gada 26. - 27. aprīl...

Uzņēmums Heimerle + Meule jau vairāk nekā četrus gadus tirgū ļoti veiksmīgi pārdod Eldy Plus® materiālus. Līdz šim tos varēja piedāvāt tikai apmierinātiem klientiem kā frēzēšanas materiālu. Taču tagad tas mainās, pateicoties jaunajam FilaPrintM printerim!

Mēs ar nepacietību gaidām jūs Blechexpo 2023. gadā.

2023. gada 07. - 10. novembr...