Katalogs

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Par HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA - jūsu partneris ražošanas mašīnu jomā
1977. gadā HEMA sākās kā neliels uzņēmums ar dažiem darbiniekiem Zēligenštatē. Šodien vairāk nekā 600 darbinieku visā pasaulē strādā filiālēs Vācijā, Itālijā, Rumānijā, Ķīnā un ASV. Starptautisks pieredzējušu tirdzniecības partneru tīkls nodrošina ciešus kontaktus ar mūsu klientiem visā pasaulē.

Ar mūsu plašo produktu klāstu mēs jums piedāvājam plašu produktu klāstu ražošanas mašīnu jomā. Mūsu piedāvājumā ietilpst aizsardzības sistēmas, stiprinājuma un bremzēšanas sistēmas, kā arī redzes sistēmas.

Aizsardzības sistēmas
Jau vairāk nekā 40 gadus mēs ražojam aizsardzības sistēmas dažāda veida mašīnām. Mēs piedāvājam jums plašu produktu klāstu, kas ietver individuāli jūsu prasībām izgatavotus silfonus, pilnīgas aizmugurējo sienu sistēmas, rullīšu vāku sistēmas un priekšautiņus, spirālveida atsperes un teleskopiskos tērauda vākus

Saspiešanas un bremzēšanas sistēmas
Mūsu pneimatiskās saspiešanas un bremzēšanas sistēmas ietver izstrādājumus rotējošas pozīcijas saspiešanai dažādos darbības virzienos, ātrai un drošai stieņu slodžu saspiešanai un bremzēšanai vai translācijai gandrīz visām lineāro vadotņu sistēmām.

Skata sistēmas
Trešajā produktu klāstā, proti, skata sistēmās, mēs piedāvājam mašīnu drošības logus, rotējošus logus un LED apgaismojuma sistēmas.

Dezinfekcijas iekārtas

Mēs esam izstrādājuši HEVI GATE, lai ātri un viegli dezinficētu iepirkumu ratiņu rokturi. Ierīces vienkāršā darbība padara iepirkumu ratiņu dezinfekciju vieglu, ērtu un bez lielas piepūles ikvienam...

Dezinfekcijas iekārtas (Clean-Ice)

Viens no lielākajiem izaicinājumiem pārtikas rūpniecībā, tirdzniecībā un tirdzniecībā ir atbilstība attiecīgajiem higiēnas noteikumiem, jo īpaši kaitīgo mikrobu samazināšana ledus ražošanā.

Gaisa attīrīšanas iekārtas (Clean Air)

Lielāko daļu dzīves mēs pavadām telpās, kurās elpojam visvairāk gaisa. Tomēr iekštelpu gaiss var būt līdz pat simts reižu piesārņotāks nekā āra gaiss.

Piemēram, pieaugušais cilvēks dienā...

Vadotņu skrāpji

Darbgaldu vadotnes ir jāsaglabā tīras no skaidām un gružiem. Tāpēc tīrītāji ir svarīgi. Vadotņu tīrītāji ir īpaši izstrādāti tā, lai aizņemtu minimālu vietu.

Šos tīrītājus var izgatavot d...

Mūsu šarnīrveida logi atbrīvo skatu
HEMA jaudīgās RotoClamp iespīlēšanas sistēmas ir ideāli piemērotas rotācijas pozīciju iespīlēšanai mašīnu asīs, galdos un grozāmajās galviņās. Tā kā iespīlēšanas sistēma darbojas pēc drošas darbības principa, tā ātri un ar lielu spēku iespīlē asis pat strāvas padeves pārtraukuma gadījumā.