Katalogs

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Par Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Visur, kur nepieciešams mērīt pozīcijas un leņķus ar visaugstāko precizitāti, Novotechnik sensori ir augstākās klases risinājums. Gadu gaitā uzkrātā pieredze mērīšanas tehnoloģiju jomā ir tikai viens no mūsu veiksmes stāsta noslēpumiem, kas aizsākās jau 1947. gadā.

Mūsu panākumu pamatā ir aizraušanās ar tehnoloģijām un apsēstība ar precizitāti un uzticamību. Tas ir arī mūsu prieks par gudru risinājumu izstrādi, kas apvienots ar aizraušanos ar jauniem materiāliem un ražošanas metodēm. Protams, mēs pastāvīgi apzināmies arī to, cik svarīgi ir sniegt pamatotas konsultācijas un augstākās klases pakalpojumus, jo ik dienu cenšamies optimizēt mūsu mērīšanas sistēmas.

Taču mūsu panākumu patiesais noslēpums vienmēr ir bijis mūsu aizrautība, meklējot labāko iespējamo risinājumu katram individuālajam klienta pielietojumam. Un, lai nodrošinātu, ka mēs arī turpmāk saviem klientiem būsim pirmās izvēles partneris, mēs arī turpmāk koncentrēsimies uz stiprajām pusēm, kas mūs padarīja par tik veiksmīgu uzņēmumu, kāds esam šodien.

Pretestības elementi (PTN)

Absolūtās, potenciometriskās pretestības elementi un tīrītājs; montāžai slēgtās ierīcēs; tehniski iespējami pielāgoti risinājumi ar lāzera linearizāciju, slēdža funkciju un dublēšanu

> M...

Pretestības elementi (PTX)

Potenciometriskās pretestības elementi un tīrītājs; montāžai slēgtās ierīcēs; tehniski iespējami pielāgoti risinājumi ar lāzera linearizāciju, slēdža funkciju un dublēšanu.

Pārvietojuma devēji (LFP)

Produkts vairs netiek ražots - Aizstāšanas prasības pēc pieprasījuma! Potenciometriskie rezistīvie elementi ar folijas kolektoru un mehānisko spiediena tapu. Hermētiski savienota konstrukcija. Apstrād...

Rotējošais viengrieziena sensors (RSB-3600)

Absolūts, bezkontakta NOVOHALL viengrieziena rotācijas sensors 36,5 mm metāliskā korpusā. Analogais un digitālais interfeiss. Dažādas versijas ar cietu vai dobu vārpstu un īpaši izturīgas.

...

Rotācijas sensori (RSC2800)

Absolūts, bezkontakta NOVOHALL rotācijas sensors izmantošanai skarbos apstākļos. Liels analogo un digitālo interfeisu klāsts. Ļoti precīzs un par ļoti pievilcīgu cenu.

> Maksimālais d...

Leņķa sensori (RSA-3200)

Absolūts, bezkontakta, dublētais NOVOHALL rotācijas sensors. Izmantošanai mobilajos un ar drošību saistītajos lietojumos, izturīgs skarbos vides apstākļos.

> Maksimālais diapazons : 3...

Potenciometriskais rotācijas sensors (SP2500)

Nav ieteicams jauniem dizainparaugiem! Kompakts, bezkontakta NOVOHALL rotācijas sensors dublētajā versijā automobiļu lietojumiem.

> Maksimālais diapazons: 360°

> Int...

Bezkontakta, dublēts lielas slodzes rotācijas sensors (RSM2800)

Absolūts, bezkontakta, dublēts NOVOHALL lielas slodzes rotācijas sensors. Paredzēts lietošanai mobilos un ar drošību saistītos lietojumos ekstremālos vides apstākļos.

> Maksimālais di...

Rotācijas sensori (RFD-4000)

Bezskārienjūtīgs, kompakts un rentabls NOVOHALL rotācijas sensors nelielām uzstādīšanas vietām.

> Maksimālais diapazons : 360°

> Interfeiss : Ratiometriskais

Rotācijas sensori (RFC4800)

Robusts NOVOHALL bezskārienpunktu absolūtais rotācijas sensors. Liels analogo , digitālo un lauku kopņu interfeisu klāsts. Ļoti precīzs un par ļoti pievilcīgu cenu.

> Maksimālais diap...

Bezpieskāriena leņķa sensori (RFE-3200)

Absolūtais NOVOHALL bezskārienpunktu rotācijas sensors. Piemērots augstas temperatūras lietojumiem. Liels analogo un industriālo interfeisu klāsts.

> Maksimālais diapazons: 360°

Bezkontakta, dublēts lielas slodzes leņķa sensors (RFX-6900)

Absolūti bezskārienjutīgs, dublēts NOVOHALL Heavy Duty rotācijas sensors. Paredzēts lietošanai mobilos un ar drošību saistītos lietojumos ekstremālos vides apstākļos.

> Maksimālais diapa...

No 24.04.2024. - 26.04.2024

shenyang, Ķīnā

Mēs ar nepacietību gaidām jūs!

Ceļā kopā ar sprāgstvielu neitralizēšanas dienestu

25.10.2022 00:00

novotechnik 75 gadi

Lineāro un rotācijas mērījumu sensori

Visur, kur nepieciešams mēr...

Pat pieaugot pieprasījumam pēc bezkontakta procesiem lineārās un rotācijas mērīšanas tehni...

Novotechnik saņem BRP-Rotax piegādātāju balvu
Rotācijas sensori mobilajām mašīnām