Katalogs

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Par WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

Kopš dibināšanas pirms 25 gadiem WSW ir kļuvusi par vienu no lielākajiem sfērisko gultņu, stieņa galu, speciālo gultņu un daudzu citu speciālo detaļu piegādātājiem Eiropā.

Turklāt pēdējos gados mēs nepārtraukti paplašinājām sistēmu biznesu, lai WSW šodien būtu kompetents kompleksu detaļu un pēc pasūtījuma izgatavotu produktu piegādātājs dažādām rūpniecības nozarēm.
WSW filozofija īsumā:

WSW - labākais risinājums

Mūsu filozofija ir ražot un pārdot tikai augstas kvalitātes produktus par pieņemamu cenu. Produkti tiek ražoti nacionālajās un starptautiskajās ražotnēs saskaņā ar WSW rasējumiem un vadlīnijām un mūsu pastāvīgā kontrolē.

Mūsu produktus jau izmanto vadošie oriģināliekārtu ražotāji, kas darbojas dažādās mašīnbūves, autobūves un enerģijas ražošanas nozarēs. Mūsu klienti īpaši novērtē mūsu servisu, kvalitāti, kā arī cenas un kvalitātes attiecību. Īpaši laikā, kad konkurence kļūst aizvien intensīvāka, kā rezultātā krasi samazinās cenas, cena kādā brīdī ietekmē produktu kvalitāti. Tomēr WSW kvalitāte ir vissvarīgākais kritērijs, jo mēs vēlamies garantēt visaugstāko iespējamo drošību mūsu produktiem un mūsu klientiem šodien un nākotnē.

Speciālās daļas saskaņā ar rasējumu

Papildus standarta izstrādājumu pārdošanai mēs piedāvājam arī speciālu detaļu izstrādi pēc rasējumiem, sadarbojoties ar mūsu klientiem.

Rievotie lodīšu gultņi

No mazākā lodīšu gultņa līdz īpaši izstrādātām speciālām detaļām

Precizitātes ritgultņi

WSW piedāvā arī plašu ritošo gultņu klāstu. Pateicoties daudzu gadu pieredzei un sadarbībai ar nacionālajiem un starptautiskajiem partneriem, ir iespējams piegādāt gandrīz jebkuru preci

Virsmas pārklājumi

Pakalpojumu klāsts:

- Cinkošana
- Cinka-dzelzs sakausējumi
- Cinka-niķeļa sakausējumi (960h SS tests saskaņā ar
DIN EN ISO 9227)
- Pasivācija
- Blī...

Kaltas detaļas

WSW specializējas dažādu produktu ražošanā.
Lai sasniegtu augstu efektivitāti un kvalitāti, mēs esam ieviesuši taupīgu ražošanu. Mūsu galvenās konkurētspējas priekšrocības ir 5 dažādas elastīg...

Smērvielas

Standartā mēs piedāvājam 5 smērvielas, kuras var piegādāt dažāda lieluma konteineros. Mūsu piedāvātās smērvielas aptver 95 % lietojumu. Šīs smērvielas ir īpaši izstrādātas sfēriskajiem slīdgultņiem...

Eļļošanas bloks (WLUB120)

ekonomisks

  • viegla uzstādīšana un nodošana ekspluatācijā automātiska eļļošana ap
  • optimāla smērvielas deva
  • Sistēma, kas sastāv no augstas kvalitātes...

Kopš WSW dibināšanas 1982. gadā mēs esam turpinājuši attīstīties. Šodien uzņēmums ir viens no lie...