Katalogs

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

12.08.2021 00:08

Meklēts un atrasts izturīgs kodētājs

Sendix Plus modulārā kodēšanas platforma pārvērš kataloga produktus lietojumprogrammās

Rūpniecības nozarēs ar īpaši skarbiem vides apstākļiem enkoderi ir neaizstājami pozīcijas noteikšanai, ātruma un ātruma mērīšanai. Tomēr, ja elektromehāniskajām iekārtām ir jāsaskaras ar ārkārtīgi augstu temperatūru, spēcīgiem triecieniem un vibrācijām, kā arī putekļiem, kodīgām ķimikālijām vai smagiem dubļiem, kas jāiztur lietojumiem, tad šķiet, ka šeit ir būtiska neatbilstība: Starp ļoti precīziem un precīziem mērījumiem un īpaši izturīgu apkārtējo komponentu konstrukciju ir atšķirība. Precīzāk sakot: No vienas puses, precīzi mehāniskie kodētāji ar filigrānu konstrukciju, vārpstām un gultņiem. No vienas puses, lielas slodzes iekārtas, kas neapstājas pie granīta vai tērauda.

Modular ir vispiemērotākais risinājums Inkrementālie kodētāji ir nostiprinājušies mobilās automatizācijas nozarē, tāpat kā daudzās citās nozarēs ar īpaši skarbiem vides apstākļiem. Prasības pēdējos gados ir ievērojami pieaugušas. Nepārtraukti pieaugošās funkcionalitātes, augstākas efektivitātes un kvalitātes prasības darba procesam prasa jaudīgu un, galvenais, mērogojamu automatizācijas sistēmu. Jo, cik atšķirīgs ir pielietojums, tik atšķirīgas ir arī lietotāju prasības. Nav tādas lietas kā ideāls kodētājs visiem gadījumiem. Tomēr var būt perfekta kodētāju modulārā sistēma: modulārs produktu klāsts ar pielāgotiem variantiem katram pielietojumam, pat visekstrēmākajos apstākļos. Viegli atrast un rentabli ieviest.

Sendix jābūt tur Lai no kataloga izstrādājuma radītu pielāgotu un funkcionālu lietojumu, Kübler paļaujas uz mērogojamu, modulāru izstrādājumu klāstu, ko var paplašināt pēc vajadzības un saprotami ieteikt labāko risinājumu. Balstoties uz pārbaudīto Sendix kodētāju sēriju, kas, pateicoties aizsargātai, pilnībā bloķētai gultņu konstrukcijai, ir iemantojusi slavu daudzās nozarēs, modulārais produktu klāsts ir kļuvis par Sendix Plus. Sendix Plus apvieno maksimālu izturību un maksimālu modularitāti. Unikālais Sendix gultņu bloks ar Safety-Lock™ konstrukciju, kas ir pieejams gan vārpstas, gan dobās vārpstas variantā, darbojas droši un, pats galvenais, bez bojājumiem pat ekstremālos apstākļos. Sendix enkoderi apzīmē īpaši lielus, augstas kvalitātes lodīšu gultņus ar optimāli izmērītu atstarpi.

Optimālais variants ātri un ekonomiski izdevīgi Ar šo ārkārtīgi izturīgo gultņu konstrukciju, kas tiek turpināta Safety-Lockplus™ konstrukcijā, Sendix enkoderi ir noturīgi pret triecieniem, vibrācijām un uzstādīšanas kļūdām. Tagad tie izceļas ar vēl lielāku izturību un ir īpaši piemēroti dažādu pakāpju sarežģītiem lietojumiem ārpus telpām. Modulārās līnijas mērķis: ja nepieciešams izturīgs kodētājs, optimālais variants individuālam lietojumam tiek noteikts ātri un vienmēr ņemot vērā izmaksas.

Vairāk ziņu

Mēs ar nepacietību gaidām tikšanos ar jums

Sindex izstādē Bernē


Jauni PROFIsafe enkoderi, kas balstīti uz industriālā Ethernet platformas.
Industriālais Eth...

Mērīšanas riteņu sistēmasSistēmas ātruma mērīšanai, pozīcijas noteikšanai un...

Pateicoties agrīnām diskusijām par tehnoloģijām, ir radies uz nākotni vērsts risinājums ar pievienoto vērtību.
Jūsu lietojumam piemēroti rotācijas enkoderi, ar vadu darbināmi enkoderi un LCD skārienekrāni.