Katalogs

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

16.08.2023 01:08

Drošības lietojumiem: PROFIsafe enkoderi

Jauni PROFIsafe enkoderi, kas balstīti uz industriālā Ethernet platformas.
Industriālais Ethernet kļūst aizvien nozīmīgāks automatizācijā un jo īpaši funkcionālās drošības jomā. Pamatojoties uz savu modulāro un augstas veiktspējas industriālā Ethernet kodētāju platformu, Kübler jau ir ieviesis PROFINET kodētāju. Tagad Kübler prezentē savu pirmo drošo industriālā Ethernet kodētāju - SIL3/PLe sertificēto Sendix S58 PROFIsafe.

Kā nākamo soli jaunās kodētāju saimes paplašināšanā Kübler iepazīstina ar jauno, SIL3 sertificēto Sendix S58 PROFIsafe kodētāju. Šis kodētājs pārraida līdz 15 bitiem drošu vai līdz 24 bitiem nedrošu informāciju, kā arī pilnībā dublētu 12 bitu drošu daudzapgriezienu informāciju. Pateicoties platformas arhitektūrai, tas ir realizēts pilnīgi tādā pašā izpildījumā kā F58 PROFINET kodētājs. Sendix S58 PROFIsafe ir aprīkots ar jaunākajiem profiliem (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profils v2.6, PROFIdrive profils v4.2, ENCODER profils v4.2,).
Enkoders atbilst 4. enkodera klasei un sniedz iegūtos mērījumu un diagnostikas datus, izmantojot standarta drošības telegrammas 36/37. Pateicoties integrētajam tīmekļa serverim, jaunais Sendix S58 ir 100 % drošs nākotnē. Uzņēmumā Kübler Sendix zīmols vienmēr ir bijis visaugstākā līmeņa robustuma un uzticamības simbols. Pateicoties izturīgajai gultņu struktūrai Safety-LockTM konstrukcijā un augstajai aizsardzības pakāpei līdz IP67, jaunie PROFIsafe kodētāji ir piemēroti gandrīz jebkuram lietojumam.

Platformas koncepcija funkcionālās drošības jomā piedāvā īpašas priekšrocības
S58 daudzapgriezienu kodētāji ir aprīkoti ar daudzapgriezienu pārnesumkārbām. Pateicoties jaunajam dizainam bez klasiskā lauka kopnes vāka, jaunie enkoderi aizņem maz vietas, tāpēc tie ir ideāli piemēroti pat visšaurākajām instalācijas vietām. var īstenot arī īpašas klientu prasības; gan programmaparatūras, gan aparatūras jomā: sākot ar īpašām noklusējuma konfigurācijām, papildu telegrammām, apstiprinājumiem (Ex 2/22), virsmas aizsardzību ekstrēmām prasībām un beidzot ar izvēles funkcijām.
Kübler uzskata, ka "nākotnes dzīvotspēja" ir šīs jaunās industriālā Ethernet platformas īpašā iezīme. Jaunas programmaparatūras versijas var instalēt tieši, izmantojot atjauninājumu. To var izdarīt ātri un vienkārši, izmantojot kodierī iebūvēto tīmekļa serveri. Tas dod lietotājiem iespēju izpildīt nākotnes prasības lietojumprogrammā. Šo iezīmi papildina arī jaunāko/jaunāko protokolu pakotņu izmantošana, kas tādējādi nodrošina ievērojami vairāk funkciju.

Pielietojums

Vispārējā mašīnbūve, noliktavu loģistika, teātra rūpniecība, celtņi, ostas celtņi, intralogistika - AGV, iekrāvēji, konveijeru tehnika, pacelšanas/žēru galdi, robotika, kuģniecība.

Vairāk ziņu

Mēs ar nepacietību gaidām tikšanos ar jums

Sindex izstādē Bernē


Mērīšanas riteņu sistēmasSistēmas ātruma mērīšanai, pozīcijas noteikšanai un...

Pateicoties agrīnām diskusijām par tehnoloģijām, ir radies uz nākotni vērsts risinājums ar pievienoto vērtību.
Jūsu lietojumam piemēroti rotācijas enkoderi, ar vadu darbināmi enkoderi un LCD skārienekrāni.
Sendix Plus modulārā kodēšanas platforma pārvērš kataloga produktus lietojumprogrammās