Katalogs

Systea GmbH

06.10.2021 00:10

Kruīzu termināls Ostseekai

Veiksmīga vecā un jaunā kombinācija

Neatkarīgi no tā, vai tas ir godalgots dzīvojamais komplekss Dānijā, neparasta muzeja ēka Francijā vai ūdenstornis Luksemburgā - visā pasaulē ēku īpašnieki, arhitekti, plānotāji un fasāžu montieri izvēlas risinājumus no SYSTEA. Īpaši tad, kad runa ir par reprezentatīvām ēkām, cilvēki labprāt paļaujas uz mūsu augstas kvalitātes un izturīgajām pamatkonstrukciju sistēmām. Tas liecina, ka SYSTEA risinājumus var izmantot visu veidu ēku projektos neatkarīgi no tā, vai tās ir komerciālas, dzīvojamās vai sabiedriskās ēkas.

Ķīles ostas ostas esošā Ostseekai termināļa ziemeļu savienojumā tika uzbūvēts vēl viens terminālis 3700 m² platībā. Jaunais kruīzu terminālis ir projektēts kopā ar esošo termināļa ēku kā ansambļa daļa. Ēka kļūst par kustības atspoguļojumu, jo fasādes noapaļotā forma pārņem apmeklētāju plūsmas un trapu līnijas un integrē tās arhitektūrā kā neatņemamas sastāvdaļas.
Fasādes raksturīgākās iezīmes ir lielās stikla virsmas, kas nodrošina caurspīdīgumu, kā arī izliektas un neredzami nostiprinātas Alucobond kasetes bēniņos un ieejas zonā. Turklāt piekaramie griesti tika veidoti no plakaniem, redzami piestiprinātiem Alucobond paneļiem.

Vairāk ziņu

Laikmetā, ko raksturo darbaspēka trūkums un arvien īsāki lēmumu pieņemšanas termiņi projekta izst...

Kad jūs domājat par Bauhaus Berlīnē, jums tas automātiski asociējas ar Gropiusu. Ar jauno Bauhaus...

Ar tūlītēju spēkā stāšanos SYSTEA ir pieejama ar BIM saturu visām BIMsystems piedāvātajām...