Katalogs

Systea GmbH

05.12.2023 01:12

Māksla precīzi un ātri piestiprināt 3D elementus

Laikmetā, ko raksturo darbaspēka trūkums un arvien īsāki lēmumu pieņemšanas termiņi projekta izstrādes laikā, tagad ir pieejami tādi rīki kā 3D plānošana un projektēšana. Cieša koordinācija un sadarbība starp būvelementu ražotāju, arhitektu un fasādes būvnieku nozīmē, ka saliekamos elementus var realizēt ar īsāku montāžas laiku.

Lai tos ātri un precīzi samontētu, ir nepieciešamas īpaši izstrādātas pamata konstrukciju sistēmas, iepriekšējas montāžas iespējas un tehnoloģijas, kā arī pārdomāta plānošana un montāža. Ēkas elementi ir smagāki un mazāk maza izmēra, kas atbilst mūsdienu arhitektūras prasībām.

Lielformāta būvelementi kā arhitektūras pievilcīgi elementi
Brēmenes investora un projektu attīstītāja "Peper & Söhne" iespaidīgajā ēkas projektā SPURWERK ir praktiski īstenotas mūsdienu arhitektūras prasības. Bijušās Neustadtsgüterbahnhof (Neustadtes kravas stacijas) vietā aptuveni 90 000 kvadrātmetru platībā tiek veidots moderns, daudzpusīgs komerciāls biroju, amatniecības, izstāžu zāļu un restorānu komplekss.

Westphal Architekten BDA ir atbildīga par jaunās plašās darba vides pilsētniecisko izskatu. Jaunizveidotajā kvartālā ir daudzstāvu, pelēcīgi mirdzošas ķieģeļu apšuvuma ēkas, ko balsta antracīta krāsas, stāvus augsti betona cokoli.

Drošs balsts trīsdimensiju lielformāta betona kolonnām elementu konstrukcijā
Īpaša konstrukcija no pārbaudītās SYSTEA profilu sistēmas UBE NG savieno RIEDER ražotās plātnes un veidgabalus no stikla šķiedras betona. Lai paātrinātu uz augšu tiecošos, bultiņām līdzīgo trīsdimensiju stiklašķiedras betona elementu montāžas laiku, tika izvēlēti divdimensiju sērijas formparts elementi. Elementi tika iepriekš izgatavoti, lai precīzi saderētu kopā ar sistēmas stūra kronšteiniem, un pēc iepriekšējas montāžas nosūtīti uz būvlaukumu.

Cieši sadarbojoties ar Kohlmeyer Fassadenbau, tādējādi bija iespējams ne tikai vairākkārt saīsināt montāžas procesu, bet arī perfekti apvienot augsto iepriekšējas montāžas kvalitāti un darbu būvlaukumā. Uzstādot lielformāta elementus būvlaukumā, svarīga ir precīza plaknes konstrukcija un precīza montāža ar celtni.

Sistēmas SYSTEA profilu sistēmu UBE raksturo lielformāta fasādes paneļu slēpta stiprināšana. Brēmenes ēkas projektā apšuvuma elementi tika saskrūvēti slēptā veidā, izmantojot Rieder sistēmas kronšteinus. Lai izpildītu siltumizolācijas prasības, SYSTEA sistēma tika termiski optimizēta. Agraffe stiprinājumus var veikt uz vietas vai pirms montāžas. Lai atvieglotu apstrādi, sienas kronšteini ir aprīkoti ar montāžas palīgierīci, kas ļauj fiksēt un noturēt atbalsta profilu.

SYSTEA ir pieejama individuālām diskusijām un jautājumiem.

Vairāk ziņu

Kad jūs domājat par Bauhaus Berlīnē, jums tas automātiski asociējas ar Gropiusu. Ar jauno Bauhaus...

Ar tūlītēju spēkā stāšanos SYSTEA ir pieejama ar BIM saturu visām BIMsystems piedāvātajām...

06.10.2021 00:00

Kruīzu termināls Ostseekai
Veiksmīga vecā un jaunā kombinācija