Katalogs

Systea GmbH

30.09.2022 15:09

SYSTEA fasāžu sistēmas digitāli pieejamas kā BIM saturs

Ar tūlītēju spēkā stāšanos SYSTEA ir pieejama ar BIM saturu visām BIMsystems piedāvātajām apakškonstrukciju sistēmām waya. Plānotājiem ir iespēja ievietot un konfigurēt sistēmas risinājumus tieši savā CAD sistēmā un nosūtīt ražotājam svarīgus datus ražošanai. Ar šo soli SYSTEA sadarbībā ar BIMsystems paplašina savu digitālo portfeli.

SYSTEA digitalizē fasāžu konstrukcijas BIM saturā, lai optimāli atbalstītu plānošanas procesu ar BIM
Izmantojot BIM (Building Information Modelling), būvniecības projektus var digitalizēt jau no paša sākuma, un svarīgu informāciju par plānošanu, izpildi un infrastruktūru var apkopot un pārvaldīt tā sauktajā digitālajā dvīnī. Lai to īstenotu praksē, kā informācijas avots cita starpā ir nepieciešami BIM prasībām atbilstoši dati. Lai atbalstītu plānotājus digitālajā plānošanā un turpinātu būvniecības digitalizāciju, SYSTEA savas apakškonstrukciju sistēmas dara pieejamas kā BIM saturu.

Kopš aprīļa SYSTEA produktu informācija ir pieejama kā BIM saturs waya. waya darbojas kā ArchiCAD un Revit CAD sistēmu spraudnis un veido saikni starp projektētājiem un ražotājiem. Papildus būvizstrādājumu ģeometrijas datiem SYSTEA BIM saturā ir integrējusi arī saistītās zināšanas. Tas nodrošina unikālu BIM satura daudzpusību vietnē waya. Papildus klasiskajai BIM satura izvietošanai CAD sistēmā waya nodrošina BIM produktu konfigurāciju. SYSTEA BIM saturs ir konfigurējams tiešsaistē, un to var individualizēt, pirms tas tiek integrēts CAD plānošanā, izmantojot spraudni. Tādējādi laikietilpīgas manuālas korekcijas CAD sistēmā ir pagātne.

Papildus augstai BIM satura pielāgošanas pakāpei projektētāji efektīvi ietaupa laiku, meklējot, atlasot un izvietojot digitalizētās apakškonstrukciju sistēmas, pateicoties pārskatāmajai saskarnei waya. Jirgens Valters (Jürgen Walter), SYSTEA produktu vadītājs, atzinīgi vērtē šādu pieeju: "SYSTEA cenšas nepārtraukti vienkāršot mūsu biznesa partneru ikdienas darbu. Ar BIMsystems mums ir partneris, kas mūs atbalsta. Mūsu apakškonstrukciju sistēmas ir individuālas un augstas kvalitātes. Tas ir jāatspoguļo digitālajā pieteikumā. Tāpēc mēs paļaujamies uz BIMsistēmu, jo tā attēlo arī sarežģītas sistēmas prasības, un lietotājam tā joprojām ir lietojama."

"Pasaulē, kas nepārtraukti kļūst arvien sarežģītāka, mēs vēlamies atvieglot mūsu biznesa partneru ikdienas darbu ar visu, ko darām." Šis moto ir daļa no SYSTEA misijas. Gan fasāžu apakškonstrukciju ražošanā, gan digitālo konsultāciju pakalpojumu jomā. Izmantojot waya, SYSTEA nekustamā īpašuma konsultanti var tieši apskatīt atbilstošo BIM saturu plānotāja pieprasījumiem, modificēt to un padarīt to pareizi pieejamu plānotājam. Tādējādi uzņēmums efektīvi pavada plānotājus procesā bez liekām atkārtojumiem.

Rezultāts: arhitekti, būvnieki, tirgotāji un mājokļu uzņēmumi gūst labumu no BIM plānošanas tīkla bez zaudējumiem, konsultācijām tieši CAD sistēmā, digitalizētiem projekta un izstrādājumu datiem un adresātam atbilstošas informācijas visā plānošanas procesā.

SYSTEA nodrošina aktuālu un pareizu BIM saturu - jebkurā laikā
BIMsystems izmanto esošos digitalizētos materiālu un izstrādājumu datus kā digitalizētu ekspertīzi SYSTEA BIM saturam. izmantojot linya by BIMsystems uzturēšanas vidi, šī izstrādājumu informācija tiek pārveidota BIM saturā, un to ar savu kompetenci, izmantojot noteikumus un loģiku, izveido, pārvalda un atjaunina pats ražotājs. Tas nozīmē, ka BIM saturs vietnē waya ir vienmēr aktuāls un ražotājs to var ieviest. "Vienkāršojot fasādes" kļūst par projektētāja realitāti - gan ražotājiem, gan projektētājiem.

Tāpēc fasāžu eksperts tagad paļaujas uz BIMsystems izstrādāto sistēmu waya. Jo pārliecina pati BIM sistēmas augsta efektivitāte un funkcionalitāte SYSTEA: īsi izpildes laiki un maz pūļu BIM satura radīšanā, izmantojot "linya" uzturēšanas vidi.

waya ir bezmaksas projektētājiem ar visām pamatfunkcijām! Tas ļauj viņiem un citām būvniecības nozares ieinteresētajām pusēm meklēt, pārveidot, konfigurēt un izvietot BIM saturu no SYSTEA un sadarboties ar partneriem centrālajā datu modelī. Uzstādīšana nav sarežģīta: Pēc bezmaksas spraudņa lejupielādes un instalēšanas lietotājiem ir tikai vienreiz jāreģistrējas bez maksas. Pēc tam waya ir gatavs darbam, un to var vadīt tieši no CAD sistēmas.

Vairāk ziņu

Laikmetā, ko raksturo darbaspēka trūkums un arvien īsāki lēmumu pieņemšanas termiņi projekta izst...

Kad jūs domājat par Bauhaus Berlīnē, jums tas automātiski asociējas ar Gropiusu. Ar jauno Bauhaus...

06.10.2021 00:00

Kruīzu termināls Ostseekai
Veiksmīga vecā un jaunā kombinācija