Katalogs

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: augstas kvalitātes līdzstrāvas pieslēgums akumulatoru enerģijas uzkrāšanas sistēmām (BESS)

Stäubli PV savienotāju tirgū vadošais MC4 portfelis tagad ietver arī savienojumu risinājumu ar līdzstrāvas pieslēgumu akumulatoru enerģijas uzkrāšanas sistēmām ar nosaukumu MC4-Evo stor.

Jaunais MC4-Evo stor akumulatoru enerģijas uzkrāšanas sistēmu (BESS) pieslēgšanai papildina MC4-Evo 2 produktu līniju kā nozīmīgs papildinājums līdzstrāvas 1500 V līdzstrāvas produktu klāstam.

Šis pievienojamais savienojums starp invertoru un uzglabāšanas sistēmu nodrošina vieglu uzstādīšanu un garantē labi zināmo, izturīgo, ilgstošo un zemo zudumu savienojuma kvalitāti kā oriģinālie MC4 un MC4-Evo 2 līdzstrāvas kabeļu savienotāji PV virknē. Papildus pārbaudītajai MULTILAM kontaktu tehnoloģijai šim Stäubli enerģijas uzglabāšanas savienojumu risinājumam ir 45° pagriezta savienojuma virsma, kas nodrošina drošu uzstādīšanu. MC4-Evo stor nav iespējams savienot ar MC4 vai MC4-Evo 2 kabeļu savienotāju, kāds tiek izmantots PV virknē vai akumulatora izejā invertora līdzstrāvas pusē.

Tāpat kā visi oriģinālie Stäubli MC4 savienotāji, arī šis BESS savienojuma risinājums MC4-Evo stor atbilst IP68 aizsardzības klases prasībām, padarot to par īpaši izturīgu produktu, kas nodrošina uzticamu un ilgstošu darbību pat skarbos lietošanas apstākļos.

Jaunais MC4-Evo stor savienotāja risinājums sastāv no kabeļu savienojuma un uz virsmas montējamas kārbas, kas katra tiek uzstādīta uz invertora un akumulatora krātuves. Izstrādājuma kvalitāti un veiktspēju apliecina TÜV un UL sertifikāti.

Vairāk ziņu

SSA Terminals, LLC ir nodevis ekspluatācijā 33 termināļu vilcējus, kas ir paredzēti bezizmešu elektrotransportlīdzekļiem (EV) ar pilnībā automatizētiem lieljaudas ātrās uzlādes savienotājiem (QCC).
Francijas aušanas rūpnīca investē Stäubli, lai izpildītu ESG prasības