Katalogs

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

27.10.2023 01:10

Žakarda aušana - soļi ceļā uz ilgtspēju

Francijas aušanas rūpnīca investē Stäubli, lai izpildītu ESG prasības

Francijas aušanas uzņēmums Les Tissages de Charlieu (LTC) 2023. gada pirmajā ceturksnī uzstādīja 40 jaunas SX PRO žakarda mašīnas. Šī nav pirmā Stäubli žakarda mašīnu iegāde, taču šoreiz ieguldījums tika veikts kā daļa no LTC globālās ESG (vides, sociālās un pārvaldības) stratēģijas.

Ietekme uz vidi ir svarīgs kritērijs LTC, izvēloties šīs jaunās žakarda mašīnas. Stäubli SX PRO žakarda mašīnas, kas ir konstruētas ar zemāku enerģijas patēriņu, ir lieliski piemērotas uzņēmuma ilgtspējības un ESG mērķu sasniegšanai. Vēl viens svarīgs faktors ir Stäubli žakarda mašīnu izturība. LTC telpās atrodas Stäubli žakarda mašīnas, kas darbojas jau vairāk nekā 20 gadus.

LTC iegādātās 40 jaunās SX PRO žakarda mašīnas tika uzstādītas uz jaunuzstādītajām aušanas mašīnām, kuras uzņēmums galvenokārt izmanto pārstrādātas dzijas apstrādei, īstenojot aprites ekonomikas scenāriju. LTC un Stäubli sekmē videi draudzīgāku nākotni tekstilrūpniecībā: LTC ar savu globālo ESG stratēģiju un Stäubli ar saviem augsti efektīvajiem, enerģiju taupošajiem un ilgtspējīgajiem risinājumiem.

Vairāk ziņu

SSA Terminals, LLC ir nodevis ekspluatācijā 33 termināļu vilcējus, kas ir paredzēti bezizmešu elektrotransportlīdzekļiem (EV) ar pilnībā automatizētiem lieljaudas ātrās uzlādes savienotājiem (QCC).
Stäubli PV savienotāju tirgū vadošais MC4 portfelis tagad ietver arī savienojumu risinājumu ar līdzstrāvas pieslēgumu akumulatoru enerģijas uzkrāšanas sistēmām ar nosaukumu MC4-Evo stor.