Katalogs

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - nākotnes darba devējs

FLUX-GERÄTE GMBH saņēma zīmogu "Nākotnes darba devējs"

Orientācija uz nākotni un darba devēja kvalitāte - par to FLUX saņēma Vācijas Ilgtspējas un digitalizācijas inovāciju institūta (DIND) balvu "Nākotnes darba devējs". Iniciatīvu atbalsta bijusī federālā ekonomikas ministre Brigita Ziprīsa. Balva palīdz uzņēmumiem pozicionēt sevi "karā par talantiem", lai piesaistītu un noturētu talantīgos darbiniekus, neraugoties uz kvalificētu darbinieku trūkumu. Tiek godināti inovatīvi uzņēmumi ar skaidru digitalizācijas stratēģiju, kas īsteno ilgtspējības mērķus un piedāvā pievilcīgus darba apstākļus.

Uzmanības centrā ir mūsdienīga vadība un draudzīgums darbiniekiem. Piemēram, plakanas hierarhijas, elastīgi atalgojuma modeļi vai darbinieku pabalsti, kā arī individuālas tālākizglītības un apmācības iespējas ir iekļautas holistiskā attēlā, kas tiek veidots, izmantojot novērtējuma matricu, kura izstrādāta, izmantojot uzņēmējdarbības un zinātnes ekspertu ieguldījumu. Balvas tiek pasniegtas dažādos tīklošanas pasākumos.


Par DIND:

Vācijas Ilgtspējas un digitalizācijas inovāciju institūts (DIND) palīdz uzņēmumiem kļūt piemērotiem nākotnei. Šajā nolūkā DIND sadarbojas ar uzņēmējdarbības, zinātnes un politikas ekspertiem, partneru uzdevumā veic pētījumus un pārbauda uzņēmumu nākotnes dzīvotspējas svarīgus aspektus. Veiksmīgas transformācijas piemēri ir paredzēti, lai dotu svarīgu impulsu ekonomikai. DIND balvas ir vērtīgs komunikācijas līdzeklis uzņēmumiem. Tie palīdz atrast piemērotus partnerus un darbiniekus, lai kļūtu vēl inovatīvāki, ilgtspējīgāki un digitālāki.

Vairāk ziņu

Kas ir KLIMAfit?
Ar KLIMAfit - projektu saskaņā ar Bādenes-Virtembergas fed...

no 28.11.2023.-30.11.2023

SUR/FIN NASF



Klīvlenda, Ohaio/ASV Izstādes dalībniece: FLUX Pumps Corporation...

Droša izejvielu ieguve ziepju ražošanai