Katalogs

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

27.11.2023 01:11

FLUX-GERÄTE GMBH ir atzīts par oficiālu KLIMAfit uzņēmumu

Kas ir KLIMAfit?
Ar KLIMAfit - projektu saskaņā ar Bādenes-Virtembergas federālās zemes KLIMAfit finansēšanas vadlīnijām - uzņēmumi ar Arqum GmbH atbalstu sastāda savu siltumnīcefekta gāzu bilanci un nosaka ekonomiski izdevīgus pasākumus, lai uzlabotu energoefektivitāti un samazinātu individuālās emisijas. Līdz ar to dalība programmā ir lietderīga ne tikai no klimata aizsardzības, resursu izmantošanas un darbības zinātības viedokļa, bet galu galā arī no izmaksu ietaupījuma viedokļa. Programma ir vērsta uz siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanu.

Īstenošana un projekta posmi
Sešu mēnešu laikā iesaistītie uzņēmumi četros semināros, ko rīko konsultanti, apgūst visas ar klimatu saistītās tēmas. Tiek pieaicināti arī ārējie eksperti, lai ziņotu par pašreizējo praksi un jaunām, inovatīvām tehnoloģijām attiecīgajās jomās par katru no galvenajiem tematiem. Individuālās konsultāciju sesijas, kas notiek paralēli semināriem, veido projekta kodolu. Šajās sanāksmēs ar katru projekta dalībnieku tiek veikta individuāla būtiskuma analīze, lai noteiktu siltumnīcefekta gāzu bilances apjomu. Kad siltumnīcefekta gāzu bilance ir veiksmīgi sastādīta, ar konsultantu atbalstu dalībniekiem individuāli tiek parādīts, kurās jomās ir iespējams veikt optimizāciju, lai sistemātiski samazinātu emisijas un samazinātu izmaksas. Šīs pieejas tiek fiksētas pasākumu programmā un, ja iespējams, īstenotas projekta gaitā un pēc tam.

Siltumnīcefekta gāzu bilance
Galvenais KLIMAfit saturs ir katra iesaistītā uzņēmuma individuālas siltumnīcefekta gāzu bilances strukturāla izstrāde, pamatojoties uz Siltumnīcefekta gāzu protokola prasībām un principiem. Katram iesaistītajam uzņēmumam kā obligāts saturs ir jānosaka tā sauktās 1. darbības jomas (= tiešās emisijas) un 2. darbības jomas (= netiešās emisijas). Tās ietver emisijas no elektroenerģijas un siltumenerģijas patēriņa un transportlīdzekļu parka. Būtiskuma analīzi izmanto arī, lai noteiktu, kuras 3. tvēruma emisijas (= augšupējās/ lejupējās emisijas) tiek iekļautas uzņēmuma bilancē, pamatojoties uz kvantitātes, datu pieejamības un ietekmes apjoma kritērijiem. Tas attiecas, piemēram, uz komandējumiem, iepirktajām precēm, emisijām, kas rodas, braucot uz darbu, transportu un pasākumiem. Rezultātā katram uzņēmumam tiek noteikti individuāli bilances limiti.

Projekta pabeigšana
Projekta beigās atbilstību nepieciešamajiem kritērijiem pārbauda neatkarīga komisija. Visas projektā iesaistītās organizācijas saņem apbalvojumu augsta līmeņa pasākumā.


Rezultāts
Samazināt izmaksas un vienlaikus veicināt klimata aizsardzību - šādus mērķus FLUX-GERÄTE GMBH izvirzīja, uzsākot sadarbību 2022. gada septembrī. Nedaudz vairāk nekā deviņu mēnešu ilgajā projekta periodā FLUX izdevās definēt daudzus individuālus pasākumus, lai samazinātu emisijas un izmaksas, un tāpēc beigās tika atzīts arī par oficiālu KLIMAfit uzņēmumu.

FLUX Klimata pamatnostādnes
FLUX-GERÄTE GMBH
Pasaulē pirmais elektriskais bungu sūknis tika kristīts par FLUX 1950. gadā. Kopš tā laika neapstrīdams pionieris bungu sūkņu tehnoloģijas jomā ir ieguvis izcilas zināšanas un pieredzi arī daudzās citās sūkņu tehnoloģijas jomās. Plašais produktu klāsts tagad aptver plašu sūkņu tipu klāstu, sākot no visdažādākajiem sūkņu tipiem ar motoriem, plūsmas mērītājiem un piederumiem un beidzot ar iekārtu būvniecības apakšsistēmām un īpašiem sistēmu risinājumiem, piemēram, mucu iztukšošanas sistēmām. Starptautiski strādājošais ģimenes uzņēmums ar 7 meitasuzņēmumiem un daudzām pārstāvniecībām piegādā savus produktus vairāk nekā 100 pasaules valstīm.

Vairāk ziņu

no 28.11.2023.-30.11.2023

SUR/FIN NASF



Klīvlenda, Ohaio/ASV Izstādes dalībniece: FLUX Pumps Corporation...

FLUX-GERÄTE GMBH saņēma zīmogu "Nākotnes darba devējs"
Droša izejvielu ieguve ziepju ražošanai